«Τα πλήρωσα με τη φωνή μου»: Ο στίχος που άλλαξε η Χάρις Αλεξίου στην «Πανσέληνο»
Πρωινές εκπομπές

«Τα πλήρωσα με τη φωνή μου»: Ο στίχος που άλλαξε η Χάρις Αλεξίου στην «Πανσέληνο»

«Τα πλήρωσα με τη φωνή μου»: Ο στίχος που άλλαξε η Χάρις Αλεξίου στην «Πανσέληνο»

Όσα είπε ο γιος της για την αλλαγή του στίχου στο εμβληματικό τραγούδι

Μια μεγάλη αλλαγή σε έναν στίχο, σε ένα από τα πιο αγαπημένα και εμβληματικά τραγούδια της Χαρούλας Αλεξίου, θα προσέξουν, όσοι ακούσουν το νέο της άλμπουμ με τίτλο Reworks, ο το οποίο παρουσιάζει δέκα τραγούδια της σε νέες μορφές, με αλλαγές στη μουσική και ενδιαφέρουσες συνεργασίες με μουσικούς νεότερης γενιάς.

Στο κομμάτι «Πανσέληνος» λοιπόν, ο στίχος, «τα πλήρωσα με την ψυχή μου», έχει αλλάξει και η Χάρις Αλέξίου τραγουδά «τα πλήρωσα με την φωνή μου».

Για αυτήν την αλλαγή μίλησε στη «Super Κατερίνα» ο γιο της, Μάνος Θεοφίλου.

«Αυτός ο στίχος είναι από Live ερμηνεία της, δεν παρουσιάστηκε ξαφνικά, προϋπήρχε. Οι θεατές που ήταν στη συναυλία αυτή, τον έχουν ξανακούσει. Είναι αληθινό, είναι αυθόρμητο της στιγμής που είναι σχετικά στο πρόσφατο παρελθόν, δεν είναι κοντά στην ημερομηνία του πρωτότυπου ήχου. Όλοι νιώθουμε την αληθινή υπόσταση που έχει αυτός ο στίχος και εκείνη η αυθόρμητη αλλαγή που έγινε κατά τη διάρκεια της ερμηνείας», είπε μεταξύ άλλων ο γνωστός παραγωγός και γιος της μεγάλης ερμηνεύτριας.

«Όλη η δουλειά είναι άκρως συγκινητική, είναι πολύ έντονα συναισθηματικά φορτισμένη δουλειά για εμένα. Το σύνολό της με ακουμπάει, με αγγίζει. Είναι ιδιαίτερο πράγμα να ακούς τη μητέρα σου μετά από μία αποχώρηση, να ξανακούσεις τι έχει κάνει. Τόσα πολλά Live που έχουμε στα αρχεία μας και δεν έχουν δει το φως της ημέρας και δεν έχει ακούσει το κοινό. Προφανώς λέει πολλά αυτήη φράση», κατέληξε ο ίδιος.

Διαβάστε ακόμα

Χάρις Αλεξίου: «Βλέπω στον ύπνο μου ότι ξαναγύρισε η φωνή μου και τραγουδάω»