Ταμίλα Κουλίεβα: Η συγκίνησή της για τη μητέρα της – «Με καθόρισε η σχέση μου μαζί της…»
Πρωινές εκπομπές

Ταμίλα Κουλίεβα: Η συγκίνησή της για τη μητέρα της – «Με καθόρισε η σχέση μου μαζί της…»

Ταμίλα Κουλίεβα: Η συγκίνησή της για τη μητέρα της – «Με καθόρισε η σχέση μου μαζί της…»

Όσα μοιράστηκε για τα πρώτα τηλεοπτικά της βήματα

Καλεσμένη στην εκπομπή, Δύο στις 10, βρέθηκε η Ταμίλα Κουλίεβα και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην πρώτη της τηλεοπτική δουλειά αλλά και στη σχέση με τη μητέρα της.

Η επιτυχημένη ηθοποιός που την παρακολουθούμε και μέσα από τη σειρά, Παγιδευμένοι, στον ρόλο της Υβόννης, δεν έκρυψε τη συγκίνησή της μιλώντας για τη μαμά της.

«Η φωτογραφία αυτή τραβήχτηκε στην πόλη που γεννήθηκα. Έκανα το ταξίδι Μπακού Μόσχα, 5 μηνών! Η μητέρα μου ήταν πολύ μορφωμένη γυναίκα. Ήταν προγραμματιστής, χειριζόταν κομπιούτερ που έπιαναν ένα δωμάτιο. Μιλάμε για τη δεκαετία του ’70 και δούλευε μέχρι τη δεκαετία του ’90. Με καθόρισε η σχέση με τη μητέρα μου. Νομίζουμε ότι μας καθορίζει η σχέση με τον πατέρα μας αλλά η μαμά αν είναι δυναμική, με προσωπικότητα. Ήταν πάντα δίπλα μας! Ήταν μια εργαζόμενη γυναίκα που τη θυμάμαι πως ετοιμαζόταν κάθε πρωί και έφευγε στη δουλειά και τι ώρα γυρνούσε. Ήταν πάντα κοντά μας και μέχρι τώρα..».

«Με καθόρισε η πρώτη μου δουλειά στην τηλεόραση και την πορεία μου συνολικά. Πολλές φορές όταν σου έρχονται τα πράγματα δεν μπορείς να έχεις κρίση, γνώμη για αυτό που κάνεις τη δεδομένη στιγμή. Σήμερα βλέποντας αυτά τα πλάνα, σίγουρα με καθόρισε και ήταν ωραία αφετηρία για μένα. Το ότι ουσιαστικά αυτή η σειρά (σσ Η ζωή που δεν έζησα) ασχολήθηκα με τη γυναίκα, τα θέλω της και τα πρέπει, ήταν αρκετά μπροστά. Για μένα ήταν σημαντικό να ακολουθήσουν οι θεατές αυτή τη γυναίκα και να τους πείσει ότι αυτή είναι, που έχει αυτόν τον γιο, έχει αυτό το περιβάλλον, είναι αυτής τη γενιάς. Μέχρι κάποια επεισόδια κάναμε και ένα ενισχυμένο μακιγιάζ και μετά το ξεχάσαμε. Που ήταν τεράστια η χαρά η δική μου. Όταν έμαθα ότι έχουμε διαφορά 2 χρόνια με τον Μαρκουλάκη, αναρωτήθηκα πως ήρθε η ιδέα να ενσαρκώσω αυτό τον ρόλο. Έχουμε χτίσει αυτή τη σχέση με τον Κωνσταντίνο που είναι αγαπησιάρικη. Ήταν υποστηρικτικός γιατί ήταν η πρώτη μου τηλεοπτική σειρά που πρωταγωνιστούσα».

Διαβάστε επίσης

Ταμίλα Κουλίεβα: «Έχασα χρόνο που έπρεπε να ήμουν περισσότερο με τον γιο μου»