Τάσος Ιορδανίδης: «Θα καταστραφούμε από τη Νάγια, είναι μια “ωρολογιακή βόμβα”»
Πρωινές εκπομπές

Τάσος Ιορδανίδης: «Θα καταστραφούμε από τη Νάγια, είναι μια “ωρολογιακή βόμβα”»

Τάσος Ιορδανίδης: «Θα καταστραφούμε από τη Νάγια, είναι μια “ωρολογιακή βόμβα”»

Η επική ατάκα για την κόρη του, τα βίντεο στο Tik Tok με τον γιο του και ο κομβικός ρόλος που έπαιξε η Σοφία Βογιατζάκη για να γίνει ηθοποιός

Ο Τάσος Ιορδανίδης, ο «Μάνος» από τη «Γη της Ελιάς», βρέθηκε στην εκπομπή Πάμε Δανάη και μίλησε μεταξύ άλλων για το πώς λαμβάνει την αρνητική κριτική, τα παιδιά του, αλλά και την απόφασή του να ασχοληθεί με την υποκριτική.

«Έχω συνηθίσει την αρνητική κριτική. Η αρνητική κριτική ακόμα και κακοπροέραιτη να είναι, που εδώ δεν είναι, γιατί οι άνθρωποι έχουν την αγάπη τους και την αγωνία τους για τη σειρά, πάντα είναι εποικοδομητική και πάντα μπορεί να σε πάει κάποια βήματα παραπέρα. Μικρότερος στεναχωριόμουν, εκνευριζόμουν, απαντούσα κάποιες φορές, τώρα το πιο επικοδομητικό που μπορεί να κάνει κάποιος είναι η ευελιξία γύρω από τα πράγματα και ότι μπορεί να γίνει καλύτερος μέσα από αρνητικό σχόλιο», τόνισε.

«Στη μητέρα μου απαντάω που έχει στεναχωρηθεί πολύ με τις αμφεταμίνες που βλέπει στη σειρά. Αυτό δείχνει πόσο καλή παρέα κρατάμε στον κόσμο. Ήταν σπίτι η μητέρα μου όταν είδε το επεισόδιο και μου λέει “τι είναι αυτά τα πράγματα, είναι δυνατόν;”. Είναι χαριτωμένα, όμορφα πράγματα και δείχνει πόσο έχει αγαπηθεί η σειρά και οι ήρωες», αποκάλυψε.

«Τα παιδιά με έχουν δει και ο Δάνος “κλωτσάει” λίγο. Η Νάγια όχι. Δεν παρακολουθούν, αλλά θα το δουν με τη γιαγιά. Του Δάνου δεν του αρέσει, η Νάγια δεν δίνει σημασία», είπε.

Ο Τάσος Ιορδανίδης αναφέρθηκε και στη σχέση του με τα παιδιά του αλλά και στην απόφασή του να ξεκινήσει βίντεο στο Tik Tok.

«Ο Δάνος είχε φαγωθεί να κάνει Tik Tok και επειδή πρέπει να έχουμε μια εποπτεία,  του είπα ότι θα το κάνεις αλλά δεν θα εμφανιστείς ποτέ, ούτε το πρόσωπό σου και μου λέει “ωραία να σου κάνω διάφορες ερωτήσεις και να απαντάς ” και του είπα “πάμε”. Έτσι γεννήθηκε αυτή η περιπέτεια. Το αστείο με πιάνει σε αρκετές φάσεις εξ απήνης», εξήγησε και αναφέρθηκε στην κόρη του Νάγια.

«Θα καταστραφούμε από τη Νάγια, είναι μια ωρολογιακή βόμβα. Είναι μικρή ακόμα, περιμένουμε να μεγαλώσει για να βάλουμε τα όρια. Ο Δάνος δεν νομίζω ότι θέλει να ασχοληθεί με τη δουλειά μας, είναι με μια μπάλα συνέχεια. Η Νάγια δείχνει ότι έχει καλλιτεχνικές αναζητήσεις», αποκάλυψε.

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στο πώς αποφάσισε να ασχοληθεί με την υποκριτική.

«Ήμουν στη θεατρική ομάδα του σχολείου, είχα πάει για να χάσω μάθημα. Θυμάμαι έκαναν τον Αστραπόγιαννο και μου λέει ο υπεύθυνος για διάβασε και έκανα τον ρόλο. Μου λέει “τα λες”. Δεν έδωσα καμία σημασία, αλλά ήμουν κάθε χρόνο στη θεατρική ομάδα για να χάνω μάθημα. Με έψαχναν, εγώ έπαιζα, δεν έμπαινα στις πρόβες… Κάποια στιγμή τελείωσε το σχολείο, μπαίνω στη γαλλική φιλολογία και κάνουμε οικογενειακές διακοπές με τη Σοφία Βογιατζάκη και μου λέει “πήγαινε να δώσεις για ηθοποιός” και επέμενε. Είπα θα δώσω αλλά αν δεν περάσω στο Εθνικό δεν πάω. Στο α’ έτος του Εθνικού “πάτωσα” και με έπιασε ο εγωισμός και άρχισα να διαβάζω συνέχεια. Βρήκα μεγάλο καταφύγιο στη βιβλιοθήκη. Εκεί μπήκε πολύ έντονα», εξήγησε.

Ο Τάσος Ιορδανίδης, ο «Μάνος» από τη «Γη της Ελιάς», μιλά στη Δανάη Μάρκα και το «MEGA Καλημέρα» και αποκαλύπτει την άγνωστη σχέση του με τους Ελεονώρα Μελέτη και Κώστα Τσουρό

Διαβάστε ακόμα

Η γη της ελιάς spoiler : Θα ξεφύγει ο Μάνος από τον εθισμό του και πώς; «Θα συμβεί κάτι με την Αγγελική…»