Τάσος Τεργιάκης: «Το βρήκα εντελώς τυχαία. Δεν πίστευα ότι θα μου πουν…»
Πρωινές εκπομπές

Τάσος Τεργιάκης: «Το βρήκα εντελώς τυχαία. Δεν πίστευα ότι θα μου πουν…»

Τάσος Τεργιάκης: «Το βρήκα εντελώς τυχαία. Δεν πίστευα ότι θα μου πουν…»

Ο δημοσιογράφος μίλησε το θέμα υγείας που του προέκυψε και το ανακάλυψε τυχαία

Για το λίπος που βρέθηκε στο συκώτι του και το ανακάλυψε τυχαία, μέσα από μία εξέταση που έκανε για έναν κολικό νεφρού, μίλησε οΤεργιάκης στην εκπομπή «Όλα για τη Ζωή μας», το πρωί του Σαββάτου (17/2).

«Το ψάχνω κι εγώ και λόγω της δουλειάς μπήκα να κάνω λίγο ρεπορτάζ. Βρήκα κάποια χαρακτηριστικά που ίσως από αυτά μου έχει δημιουργηθεί. Δηλαδή ο τρόπος εργασίας, η καθιστική ζωή, μου αρέσει το κόκκινο κρέας και δεν γυμνάζομαι τα τελευταία χρόνια», είπε αρχικά ο δημοσιογράφος.

«Η αλήθεια είναι πως το βρήκα εντελώς τυχαία, πάντως, γιατί πήγα για κάποιες άλλες εξετάσεις. Δεν πίστευα ποτέ ότι θα μου πουν ότι έχεις μία ήπια μορφή και ίσως θα πρέπει να το δεις», πρόσθεσε και συνέχισε.

«Δεν ένιωσα τον κίνδυνο ότι μπορεί να είναι κάτι σοβαρό. Είμαι ψύχραιμος σε αυτά τα θέματα και ακολουθώ πάντα τις ιατρικές συμβουλές. Το βρήκαμε τυχαία, το παρακολουθώ, το ψάχνω, για να δω τι μπορώ να κάνω», είπε μεταξύ άλλων ο Τάσος Τεργιάκης , για να καταλήξει:

«Έχω αρχίσει να αλλάζω πράγματα, τον Μάρτιο θα ξανακάνω την εξέταση. Προσπαθώ να βγαίνω πιο πολύ για περπάτημα. Είχα έναν κολικό νεφρού που έπρεπε να τον παρακολουθώ και το βρήκα μέσα από έναν υπέρηχο άνω και κάτω κοιλίας. Το βρήκαμε πλαγίως αλλά δεν άρχισα να πανικοβάλλομαι».