Τάσος Χαλκιάς: «Υπάρχουν αποφάσεις που δικαίωσαν τον Πέτρο Φιλιππίδη για τις περιπτώσεις των βιασμών»
Πρωινές εκπομπές

Τάσος Χαλκιάς: «Υπάρχουν αποφάσεις που δικαίωσαν τον Πέτρο Φιλιππίδη για τις περιπτώσεις των βιασμών»

Τάσος Χαλκιάς: «Υπάρχουν αποφάσεις που δικαίωσαν τον Πέτρο Φιλιππίδη για τις περιπτώσεις των βιασμών»

Η προσωπική ιστορία που μοιράστηκε για τον παππού του με καταγωγή από την Τουρκία

Στην κάμερα της εκπομπής, Mega Καλημέρα, παραχώρησε συνέντευξη ο Τάσος Χαλκιάς και αναφέρθηκε τόσο στις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετώπισε όσο και στον Πέτρο Φιλιππίδη.

«Δεν μου χρειάζεται να γεμίσω τις μπαταρίες μου από ανάπαυση, από στοπ της δουλειάς μου. Μπορώ να τις γεμίσω από τη δουλειά μου. Δεν ήμουν κοιλιόδουλος με τη δουλειά.

Και ό,τι έβγαζα, το έβαζα στη δουλειά και για αυτό δεν έχω λεφτά. Έχω το άγχος να εξασφαλιστούν τα παιδιά μου! Ειδικά άμα δουλεύεις στον ιδιωτικό τομέα.

Ο πατέρας μου με είχε βάλει στο «τρυπάκι» και έλεγε ότι “μαζί μου θα έχετε μία καλή ζωή, σκ@@α διαθήκη”. Την έψαξα λιγάκι όταν μεγάλωσα και είδα τι εννοούσα και είχε δίκιο.

Όταν εθιστείς σε κάτι, δεν αφήνεις εύκολα! Μια φορά κέρδισε από περιοδεία και τα έδωσα προς το ΙΚΑ και τους συναδέλφους μου».

«Ο παππούς μου ήταν Τούρκος. Όταν το έμαθα στην εφηβεία μου όταν ξέφυγε από τη γιαγιά μου…Το έμαθα λίγο πριν μπω στη δραματική σχολή. Το έλεγα σπάνια! Σε μία περιοδεία στην Κωνσταντινούπολη ο Μάνος Κατράκης με αγκάλιασε και μου είπε να πάμε να βρούμε μαζί τον παππού μου. Όταν με είδε πολύ πρωί να σηκώνομαι, μου λέει “πού πας νεαρέ πρωί πρωί;”. Ντάξει, συγκινήθηκα και του είπα!.

Ο Πέτρο Φιλιππίδης είναι ένας άνθρωπος αυταρχικός, μπορεί να φτάσει σε ακραίες καταστάσεις μέσα στη δουλειά και για τη δουλειά, αλλά να φτάσει σε σημείο παράβασης εγκληματικού χαρακτήρα, όχι, δεν τον έχω ικανό.

Υπάρχουν αποφάσεις που δικαίωσαν τον Πέτρο Φιλιππίδη για τις περιπτώσεις των βιασμών.

Από εκεί και πέρα ό,τι πει η δικαιοσύνη. Θα συνεργαζόμουν και πάλι με τον Πέτρο Φιλιππίδη αν αθωωνόταν, δεν έχω λόγο να τον αποκλείσω».

Διαβάστε επίσης

Τάσος Χαλκιάς: «Δικαίως διαμαρτύρεται ο Παύλος Χαϊκάλης»