Τέμπη – Ευδοκία Tσαγκλή: «Πεθαίνουμε καθημερινώς με όλη αυτή την κατάσταση»
Πρωινές εκπομπές

Τέμπη – Ευδοκία Tσαγκλή: «Πεθαίνουμε καθημερινώς με όλη αυτή την κατάσταση»

Τέμπη – Ευδοκία Tσαγκλή: «Πεθαίνουμε καθημερινώς με όλη αυτή την κατάσταση»

Συμπληρώθηκαν 6 μήνες από το τραγικό δυστύχημα

Η Ευδοκία Τσαγκλή, επιζήσασα του τραγικού δυστυχήματος των Τεμπών μίλησε στην εκπομπή «Καλοκαίρι #Yes», για τις τελευταίες δικαστικές εξελίξεις, σχολιάζοντας πως όλοι όσοι επέζησαν νιώθουν σαν να πεθαίνουν καθημερινώς.

«Εγώ πλέον ασχολούμαι με λίγα πράγματα, εκτός από αυτό. Για εμένα αυτό είναι ένας σκοπός ζωής και ό,τι μπορέσω να κάνω για να πιέσω περισσότερο για να βγει η αλήθεια, το κάνω. Δυστυχώς πλέον ασχολούμαστε καθημερινά με τον θάνατο και δεν ξέρω αν είμαστε τυχεροί… Πεθαίνουμε κάθε μέρα με αυτήν την υπόθεση, ειδικά όταν έχουμε να αντιμετωπίσουμε και τόσο μεγάλη διαφθορά και συγκάλυψη», είπε χαρακτηριστικά η πρώην παίκτρια του Big Brother.

«Όση ψυχολογική υποστήριξη και να έχεις, από την οικογένειά σου, από τους φίλους σου, από το περιβάλλον σου, το θέμα είναι εσωτερικό. Πρέπει να το δουλέψεις μόνος σου και να συνειδητοποιήσεις κάποια πράγματα. Υπάρχουν φάσεις θυμού, οργής, στεναχώριας και όλα αυτά είναι μια διαδικασία που εξελίσσεται. Η μανούλα μου ήταν δίπλα μου και η αλήθεια είναι ότι για ένα διάστημα είχα πάρει την απόφαση να μην είμαι τόσο με τους φίλους μου γιατί δεν ήθελα να μοιράζομαι όλο αυτό το μαύρο που είχα μέσα μου. Κάποιες μέρες είναι διαφορετικές, κάποιες μέρες έχω λίγο περισσότερο κουράγιο και άλλες που κλείνομαι στον εαυτό μου. Φυσιολογικό είναι», είπε μεταξύ άλλων.

«Τίποτα δεν θα είναι το ίδιο από εδώ και πέρα. Από εκείνη τη μέρα είναι όλα διαφορετικά. Κι εγώ ως άνθρωπος έχω αλλάξει. Θα κάνω ότι καλύτερο μπορώ και θα προσπαθήσω να είμαι δυνατή. Σε χαράζει τόσο πολύ και δεν γίνεται να ξεχαστεί. Μακάρι μια μέρα, σύντομα, να δικαιωθούμε και ίσως αυτό να είναι κατευναστικό για την ψυχή μας. Οι μνήμες σίγουρα θα μας βασανίζουν», κατέληξε.