Τέμπη – Ευδοκία Τσαγκλή: «Στο τέλος θα φταίμε εμείς που μπήκαμε στο τρένο! Είναι απαράδεκτο!»
Πρωινές εκπομπές

Τέμπη – Ευδοκία Τσαγκλή: «Στο τέλος θα φταίμε εμείς που μπήκαμε στο τρένο! Είναι απαράδεκτο!»

Τέμπη – Ευδοκία Τσαγκλή: «Στο τέλος θα φταίμε εμείς που μπήκαμε στο τρένο! Είναι απαράδεκτο!»

Ξέσπασε η επιζήσασα από την τραγωδία των Τεμπών

Καλεσμένη της εκπομπής Πρωινό Σουσού ήταν η επιζήσασα από την τραγωδία των Τεμπών, Ευδοκία Τσαγκλή, η οποία μίλησε για εκείνη την τραγική νύχτα, αλλά και για τη ζωή της μετά από αυτό το τραγικό γεγονός.

«Για πολλούς μήνες είχα χάσει το χαμόγελό μου, αλλά σιγά σιγά έχω αρχίσει να παίρνω τα πάνω μου», είπε αρχικά η πρώτην παίκτρια του Big Brother.

Στις 28 Φεβρουαρίου συμπληρώνεται ένας χρόνος από την τραγική αυτή ημέρα και η Ευδοκία δεν θα μπορούσε να ξεχάσει.

«Αυτή τη στιγμή βρίσκονται προφυλακισμένοι ένας επιθεωρητής του ΟΣΕ και ο σταθμάρχης, έχουν ασκηθεί 15 καινούριες ποινικές διώξεις, σε σύνολο είμαστε στις 30, η βασική κατηγορία είναι ανθρωποκτονία από αμέλεια, ενώ πολλοί άνθρωποι από εμάς μιλάμε για ενδεχόμενο δόλο. Πήγαν πολλά πράγματα λάθος και πολλοί γνώριζαν και με αποδεικτικά στοιχεία τι πρόκειται να συμβεί. Είναι ένας Μαραθώνιος…», δήλωσσε η Ευδοκία.

Για την ομιλία της μητέρας που έχασε το παιδί της, στην επιτροπή της Βουλής: «Η Μαρία αντιπροσωπεύει την Ελληνίδα μάνα των Τεμπών, μίλησε νομίζω για τις περισσότερες μανούλες.  Ήταν ίσως η πιο σημαντική ομιλία που έχει γίνει σε αυτήν την επιτροπή και χαίρομαι που διαδόθηκε, μέσα σε όλο αυτό το μαύρο, γιατί την άκουσε περισσότερος κόσμος και γιατί πολλές μανούλες δεν έχουν ακόμα την ψυχική δύναμη».

«Στο τέλος θα φταίμε εμείς που μπήκαμε στο τρένο. Είναι απαράδεκτο, το ότι γίνεται ένα έγκλημα, πάνω στο έγκλημα και αντί να αναρρώνεις και να βλέπεις ότι το κράτος σε βοηθάει, που γι αυτό υπάρχει, να σε ρίχνει ακόμα πιο χαμηλά και να το έχεις απέναντί σου και να προσπαθείς να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας. Επιτέλους ειπώθηκαν αυτά τα πράγματα, αυτά τα παιρνάμε κα είναι μαχαιριά πάνω στη μαχαιριά», πρόσθεσε μεταξύ άλλων.

Διαβάστε ακόμα

Τέμπη – Βαγγέλης Βλάχος: «Είναι αδιανόητο αυτό που ζούμε. Έχουμε πολλά ερωτήματα και δεν έχουμε απαντήσεις»