Τέμπη: Η Αλεξία Κούβελα από το GNTM σε απόγνωση για τη φίλη της –  «Δεν ξέρουμε, να θρηνήσουμε; Να ελπίζουμε;»
Πρωινές εκπομπές

Τέμπη: Η Αλεξία Κούβελα από το GNTM σε απόγνωση για τη φίλη της – «Δεν ξέρουμε, να θρηνήσουμε; Να ελπίζουμε;»

Τέμπη: Η Αλεξία Κούβελα από το GNTM σε απόγνωση για τη φίλη της –  «Δεν ξέρουμε, να θρηνήσουμε; Να ελπίζουμε;»

Ψυχολογικός ράκος είναι οι οικείοι των ανθρώπων που ταυτοποιήθηκαν ως νεκροί ή παραμένουν αγνοούμενοι στις λίστες των αρμόδιων.

Στην εκπομπή Happy Day εμφανίστηκε φανερά φορτισμένη η πρώην παίκτρια του GN TM μιλώντας για τη φίλη της, Ελισάβετ Χατζηβασιλείου τα ίχνη της οποίας εξακολουθούν να αγνοούνται.

η Αλεξία Κουβέλα σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Happy Day και στην Ευάννα Ζουμπούρογλου. Η ίδια μίλησε για την φίλη της, η οποία αγνοείται ακόμα, μετά την ανείπωτη τραγωδία στα Τέμπη.

«Η Ελισάβετ ήταν επιβάτης στο τρένο που δεν έγινε θα πω το μοιραίο ατύχημα, αλλά δολοφονία. Ακόμα αγνοείται, δεν έχουμε νέα της κι οι γονείς της είναι στην Λάρισα και την ψάχνουν. Δεν έχουμε καθόλου νεότερα και προσπαθούμε με όποιον τρόπο μπορούμε να βρούμε πληροφορίες για το που μπορεί να βρισκόταν στο τρένο. Η μόνη πληροφορία που είχαμε και δεν ισχύει, ότι επειδή ταξίδευε με την τυφλή γάτα της, ίσως να βρισκόταν στο τρίτο βαγόνι μαζί με την Ευδοκία Τσαγκλή, η οποία ανέφερε ότι ήταν με μια κοπέλα που είχε μια γάτα. Δυστυχώς δεν ήταν η Ελισάβετ αυτή τελικά».

«Η οικογένειά της έχει δώσει DNA και περιμένουν αν έχει βρεθεί κάτι. Ψάξαμε όλες τις λίστες στα νοσοκομεία και δεν έχει βρεθεί τίποτα για την Ελισάβετ. Έχουμε απελπιστεί πάρα πολύ και δίνουμε λεπτομερή περιγραφή των τατουάζ που είχε η Ελισάβετ, σε περίπτωση που βρεθεί. Δεν ξέρουμε να θρηνήσουμε; Να ελπίζουμε; Δεν έχει τέλος αυτό το μαρτύριο να μην ξέρεις που είναι ο άλλος. Τρέχει η φαντασία, καλπάζει…».