Τερέζα: «Γνωστή στιχουργός “εκδηλώθηκε” λίγο παραπάνω. Την έδιωξα από το στούντιο»
Πρωινές εκπομπές

Τερέζα: «Γνωστή στιχουργός “εκδηλώθηκε” λίγο παραπάνω. Την έδιωξα από το στούντιο»

Τερέζα: «Γνωστή στιχουργός “εκδηλώθηκε” λίγο παραπάνω. Την έδιωξα από το στούντιο»

Η σοκαριστική αποκάλυψη της τραγουδίστριας

Η Τερέζα μίλησε στην εκπομπή Mega Καλημέρα και τον Κώστα Τσουρό και αποκάλυψε ότι δέχτηκε σεξουαλική παρενόχληση μέσα σε στούντιο από γνωστή στιχουργό, στο παρελθόν.

«Μια φορά μου έχει τύχει κάτι που ήταν δυσάρεστο από γνωστή στιχουργό που νομίζω ότι ήταν από θαυμασμό. Εκδηλώθηκε λίγο παραπάνω από ό,τι έπρεπε. Εγώ έβαλα τα όρια να μην με πλησιάσει γιατί ήμουν στο στούντιο και ηχογραφούσα. Έδιωξα το συγκεκριμένο πρόσωπο από το στούντιο και ζήτησα ούτε να μπει ξανά. Έκανε μια χειρονομία που δεν θα ήθελα να πω» ανέφερε.

Η τραγουδίστρια που κινείται μεταξύ Αμερικής και Ελλάδας τόνισε ότι ήρθε στη χώρα μας το 1990 όταν έκανε το πρώτο της άλμπουμ.

«Δεν υπήρχε βασικός λόγος να έρθω γιατί το σπίτι σου και η οικογένειά σου είναι στη Νέα Υόρκη. Ο Λάκης Παπαδόπουλος μου είπε ότι δεν έχει υπογράψει ξανά τόσο γρήγορα συμβόλαιο με καλλιτέχνη.

Έλεγα ότι το Fly me to the moon θα γίνει επιτυχία και μου έλεγαν “αποκλείεται στην Ελλάδα”.

Η χαρά μου παραμένει ίδια όταν ακούω το “Κυπελλάκι”. Δεν μπορούσα να περπατήσω στον δρόμο για μια δεκαετία.

Ερχόταν κόσμος στο σπίτι μου και μου χτυπούσε κουδούνια, υπήρχαν πολλές ακραίες περιπτώσεις θαυμασμού. Είχε έρθει ένα κορίτσι 15 χρονών που το είχε σκάσει από το σπίτι της να με δει και ψύχραιμα είπα στον επιχειρηματία να πάρει την αστυνομία.

Άνδρες μου λένε πως όταν ήταν μικροί ήταν ερωτευμένοι μαζί μου».