Θανάσης Αλευράς: «Έχω περάσει κατάθλιψη στη ζωή μου. Το 40 σαν ηλικία είναι πολύ κομβικό»
Πρωινές εκπομπές

Θανάσης Αλευράς: «Έχω περάσει κατάθλιψη στη ζωή μου. Το 40 σαν ηλικία είναι πολύ κομβικό»

Θανάσης Αλευράς: «Έχω περάσει κατάθλιψη στη ζωή μου. Το 40 σαν ηλικία είναι πολύ κομβικό»

Για όλα μίλησε ο Θανάσης Αλευράς στη συνέντευξη που παραχώρησε στην Κατερίνα Καινούργιου.

Ο πολυτάλαντος ηθοποιός δήλωσε μεταξύ άλλων ότι έχει αρνηθεί προτάσεις στην τηλεόραση με καλές ενώ σε σχετική ερώτηση ομολόγησε ότι ο Νίκος Μουτσινάς είναι… δύσκολος συνεργάτης.

«Λίγο πριν κλείσω τα 40 έκανα μία παύση από το θέατρο γιατί δεν μπορεί να σου εξασφαλίσει μία αξιοπρεπή ζωή στην Ελλάδα. Το θέατρο σε θέλει εκεί, δεν μπορούσα να πάω ένα ταξίδι».

«Έχω αρνηθεί στην τηλεόραση πράγματα που θα μπορούσαν να μου δώσουν χρήματα».

Και συνέχισε: «Το Your Face Sounds Familiar το αντιμετώπισα σαν ηθοποιός και μόνο κέρδος μου έδωσε. Κριτής δυσκολεύομαι να πάω, να πω τη γνώμη μου για ένα παιδί που τώρα ξεκινάει. Φοβάμαι τι θα του πω και πώς θα τον προγραμματίσω. Μου έχουν προτείνει να βγω στον δρόμο και να κάνω φάρσες . Λένε ότι ο Θανάσης κάνει κωμωδία οπότε αυτά θα τα έχω στο τσεπάκι μου αλλά εγώ δεν κάνω τέτοια κωμωδία».

Για τον Νίκο Μουτσινά είπε: «Δεν μπορώ να παρακολουθήσω την ευστροφία μαζί του. Έχω δουλέψει μαζί του, είναι δύσκολος συνεργάτης γιατί το έχει όλο στο κεφάλι του αλλά έχουμε περάσει πολύ ωραία στις συνεργασίες μας».

Ο Θανάσης Αλευράς αποκάλυψε ότι έχει περάσει κατάθλιψη.

«Έχω περάσει κατάθλιψη στη ζωή μου. Δεν τα έχω βρει όλα με τον εαυτό μου. Το 40 σαν ηλικία – λίγο πριν λίγο μετά – είναι πολύ κομβικό. Θέλεις να τελειώνεις με τα βάρη και τα φορτία σου, όπως η ανασφάλεια και ο φόβος».

Σε ό,τι αφορά τα σχόλια που ακούγονται κατά καιρούς για τον Μάρκο Σεφερλή αλλά και τον Γιώργο Αγγελόπουλο που θέλει να δοκιμαστεί στην υποκριτική απάντησε:

«Δεν μπορείς να αποκλείσεις το ταλέντο του Γιώργου Αγγελόπουλου, επειδή προέρχεται από ένα ριάλιτι. Ο Μάρκος Σεφερλής είναι ένας ταλαντούχος ηθοποιός δεν ξέρω τι μπορεί να ενοχλεί κάποιους».