Θανάσης Αλευράς: «Όταν γεννήθηκα οι γονείς μου βαρέθηκαν να παντρευτούν»
Πρωινές εκπομπές

Θανάσης Αλευράς: «Όταν γεννήθηκα οι γονείς μου βαρέθηκαν να παντρευτούν»

Θανάσης Αλευράς: «Όταν γεννήθηκα οι γονείς μου βαρέθηκαν να παντρευτούν»

Ο δημοφιλής ηθοποιός μίλησε για την προσωπική του ζωή, την ιστορία των γονιών του, αλλά και τα μαθήματα ταχύπλοού που ξεκίνησε

Ο Θανάσης Αλευράς μίλησε στην εκπομπή Πρωίαν σε είδον για την προσωπική του ζωή, την γενιά των 40, τους γονείς του και τα μαθήματα ταχύπλοου.

«Σαν άνθρωπος δεν μου αρέσει η μόδα, κυκλοφορώ πολύ απλός στην καθημερινή μου ζωή. Περνώ τον ελεύθερο μου χρόνο με τους φίλους μου, τρώμε, παίζουμε παιχνίδια αν και έχουμε πολύ διαφορετικά προγράμματα τελευταία. Η γενιά των 40 έχει ματαιωθεί πολλές φορές. Ζήσαμε και αναλογική αλλά και ψηφιακή παιδική ηλικία. Είμαστε μονίμως σε ένα τρεχαλιτό να ενημερωθούμε. Η απενοχοποίηση στην γενιά μου δεν έγινε εύκολα, είμαστε η γενιά της ψυχοθεραπείας», δήλωσε αρχικά ηθοποιός.

Αναφορικά με τους γονείς του, τόνισε: «Εγώ γεννήθηκα στην επαρχία, όταν παντρεύτηκαν οι γονείς μου ήμουν 12 χρόνων. Εγώ παρέδωσα την μαμά μου στον μπαμπά μου. Ο πάτερας μου ήταν ξανά παντρεμένος και αργούσαν τα διαζύγια, όταν γεννήθηκα εγώ ήμασταν ήδη οικογένεια όποτε βαρέθηκαν λίγο. Κάποια στιγμή ήθελαν να κάνουν μια γιορτή και είπαν, ”μωρέ δεν παντρευομαστε;”. Ήταν πολύ ροκ για την εποχή, όταν έγραψα σε μια έκθεση στο σχολείο ότι οι γονείς μου πρόκειται να παντρευτούν ο δάσκαλος δεν μου τη διάβασε. Με έκανε να σκεφτώ τότε ότι αυτό δεν ήταν σωστό. Όλο αυτό δημιούργησε αηδίες…».

View this post on Instagram

A post shared by Athanasios Alevras (@athanasios_alevras)

«Λατρεύω τον γυμνισμό»

Ο Θανάσης Αλευράς μίλησε για τη νέα δραστηριότητα που έχει ξεκινήσει, τα μαθήματα ταχύπλοού, αλλά και τον γυμνισμό.

«Ήθελα να μάθω μια δραστηριότητα στον ελεύθερο μου χρόνο. Σκεφτόμουν τι ωραία είναι να είσαι στην Αθήνα και να μπορείς να πεις, ”πάω για ένα μονοήμερο στην Κύθνο”. Δεν την φοβάμαι την θάλασσα αλλά δεν θα βγω με 8 μποφόρ, θέλω να την μάθω», τόνισε και συνέχισε:

«Επίσης λατρεύω τον γυμνισμό. Ψάχνω πάντα παραλία έτσι ώστε να μπορώ να βγάλω το μαγιό μου και να απολαύσω την θάλασσα με την γύμνια και τον ήλιο. Δεν πάω σε παραλίες γυμνιστών γιατί θέλω να είμαι σε ερημικό μέρος. Θέλω να είμαι μόνος μου, αν εμφανιστεί κάποιος θα ντυθώ. Μου αρέσει να είμαι μόνος μου και απολαμβάνω την παρέα μου, ο κόσμος και ειδικά ο Έλληνας με ταράζει. Είναι λίγο αδιάκριτοι πολλές φορές».

Δείτε το απόσπασμα απο την εκπομπή: