Θανάσης Κουρλαμπάς: Διαψεύδει κατηγορηματικά ότι έδιωξε τον Πολυδερόπουλο από την παράσταση
Πρωινές εκπομπές

Θανάσης Κουρλαμπάς: Διαψεύδει κατηγορηματικά ότι έδιωξε τον Πολυδερόπουλο από την παράσταση

Θανάσης Κουρλαμπάς: Διαψεύδει κατηγορηματικά ότι έδιωξε τον Πολυδερόπουλο από την παράσταση

Η ανακοίνωση της παραγωγής, η διάψευση του σκηνοθέτη και η απάντηση του Νίκου Γεωργιάδη που αποκάλυψε το ρεπορτάζ

Μετά τον ντόρο που δημιουργήθηκε από το ρεπορτάζ που αφορούσε στην παράσταση «Μάρτυρας Κατηγορίας» και τον λόγο που ολοκληρώνεται αιφνίδια η συνεργασία με τον Νίκο Πολυδερόπουλο και τον Θοδωρή Κατσαφάδο, η εταιρεία παραγωγής και οι συντελεστές της παράστασης πήραν θέση.

Συγκεριμένα, ο Νίκος Γεωργιάδης στο Πρωινό Σουσού, αποκάλυψε ότι ο ηθοποιός που δεν ήθελε τους συναδέλφους του στο έργο, ήταν ο Θανάσης Κουρλαμπάς.

Αποκάλυψη Σουσού: «Ο ηθοποιός που δεν ήθελε Πολυδερόπουλο και Κατσαφάδο στην παράσταση είναι…»

Η απάντηση της εταιρείας παραγωγής

«Παρακολουθούμε για μέρες σε διαφορά ΜΜΕ δηλώσεις, σχολιασμούς, κρίσεις και αυθαίρετα συμπεράσματα για την παράσταση ”Μάρτυρας Κατηγορίας”. Η σημερινή ”αποκάλυψη” τηλεοπτικής εκπομπής του OPEN και του δημοσιογράφου κύριου Γεωργιάδη και μάλιστα διασταυρωμένη, (αλήθεια από ποιον;) που κατονόμασε συγκεκριμένο συντελεστή της παράστασης περί δήθεν επιβολής της άποψης του στη παράγωγή με σκοπό την αντικατάσταση κάποιων συντελεστών τη νέα θεατρική σεζόν.

Επιλογή των ΜΜΕ τι θα σχολιάζουν αλλά ας μας επιτραπεί να επιλέξουμε να μην μετατρέψουμε σε σίριαλ όσα σχολιάζονται στις εκπομπές. Δηλώνουμε και καθιστούμε σαφές ότι κανένας συντελεστής της παράστασης δεν ζήτησε ούτε καν υπονόησε την αντικατάσταση οποιουδήποτε άλλου συντελεστή. Ήδη έχουν κινηθεί όλες οι νόμιμες διαδικασίες για την προστασία της τιμής και της υπόληψης της εταιρείας μας», ανέφερε μεταξύ άλλων η ανακοίνωση.

Η αντίδραση του Νίκου Πολυδερόπουλου

«Αφήστε να πάμε να παίξουμε, τώρα εντάξει… Δεν τα διάβασα καθόλου αυτά. Δεν έχω να πω κάτι ότι είναι να πω το έχω πει…», δήλωσε στα τηλεοπτικά συνεργεία ο ηθοποιός.

Οι δηλώσεις του σκηνοθέτη της παράστασης

«Λυπάμαι που εν μέσω πολλών σοβαρών κοινωνικών γεγονότων πρέπει να τοποθετηθώ δημόσια για κάτι που σχετίζεται με τη θεατρική μου οικογένεια. Μετά λύπης μου ενημερώθηκα για τα δημοσιεύματα. Ο ισχυρισμός ότι εγώ και ο παραγωγός απομακρύναμε αυτούς τους ηθοποιούς κατόπιν υπόδειξης άλλου συναδέλφου τους είναι ψευδής, ανυπόστατος και προσβλητικός προς το πρόσωπο μου.

Ουδέποτε συνέβη οποιαδήποτε υπόδειξη ή απαίτηση για να εκδιωχθεί κάποιος συντελεστής. Όσο για το ρεπορτάζ του Νίκου Γεωργιάδη που κατονομάζει συγκεκριμένο ηθοποιό δηλώνω ρητά και κατηγορηματικά ότι δεν ευσταθεί ότι βασίζεται προφανώς σε λανθασμένες πηγές. Η απόφαση είναι αποκλειστικά και μόνο δίκη μου και σχετίζεται με δικά μου καλλιτεχνικά κριτήρια».

Η απάντηση του Νίκου Γεωργιάδη στην εκπομπή

«Το μόνο που έχω να πω εγώ είναι ότι προφανώς και εχθές δεν έκρινα κανέναν ούτε καλλιτεχνικά ούτε ηθικά. Είπα ότι υπάρχουν δυο πλευρές. Δεν ήταν δίκη μας πληροφορία αυτή, ακούσαμε κάτι, υπήρχε μεγάλη διάσταση πολύ αναπαραγωγή και κάτσαμε και ψάξαμε. Εγώ δέχομαι αυτό που λέει η άλλη πλευρά και δεν κάνω ρεπορτάζ για να στεναχωρώ ανθρώπους αντίθετα σέβομαι παρά πολύ τους ανθρώπους του θεάτρου γιατί κάνουν μια πολύ δύσκολη δουλειά και ειδικά η συγκεκριμένη παράσταση σημειώνει μεγάλη επιτυχία. Αυτό σημαίνει ότι ο κόσμος την έχει αγαπήσει. Θα ήθελα να δω τη συγκεκριμένη παράσταση, τώρα είναι λίγο δύσκολο. Σίγουρα σε κάθε ιστορία υπάρχουν δυο πλευρές και δεν γνωρίζουμε τι έχει ειπωθεί στα παρασκήνια γιατί δεν ήμασταν εκεί», τόνισε ο δημοσιογράφος που έκανε την αποκάλυψη.

Η διάψευση του Θανάση Κουρλαμπά

«Σήμερα σε μια εκπομπή αναφέρθηκε το όνομα μου. Τη μόνη δήλωση που έχω να κάνω είναι ότι διαψεύσω κατηγορηματικά όσα ειπώθηκαν για το πρόσωπο μου. Ήδη έχει βγει ανακοίνωση από την θεατρική εταιρεία αλλά και τον σκηνοθέτη. Παραπέμπω σε αυτή γιατί αυτή είναι οι υπεύθυνοι για την παράσταση εγώ απλά επιφυλάσσομαι για τις κινήσεις μου», ξεκαθάρισε ο ηθοποιός.

Η απάντηση του Θόδωρου Κατσαφάδου

«Το συμβόλαιό μου με την παράσταση Μάρτυρας κατηγορίας τελειώνει την Κυριακή των Βαΐων», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Θοδωρής Κατσαφάδος.

Τι δήλωσαν ο Γιάννης Δρακόπουλος και η Νίκη Παληκαράκη.

Διαβάστε επίσης:

Έβαλε τις φωνές ο Γιάννης Πουλόπουλος: «Μην τρελαθούμε τώρα! Δεν αναλαμβάνει κανείς την ευθύνη!»