Θανάσης Λάλας: «Ο Νταλάρας έκανε να μου μιλήσει 6 μήνες γιατί…»
Πρωινές εκπομπές

Θανάσης Λάλας: «Ο Νταλάρας έκανε να μου μιλήσει 6 μήνες γιατί…»

Θανάσης Λάλας: «Ο Νταλάρας έκανε να μου μιλήσει 6 μήνες γιατί…»

Όσα είπε για την τηλεόραση, αλλά και την επιστροφή της Άννας Δρούζα σε αυτή

Τον Θανάση Λάλα συνάντησε η κάμερα της εκπομπής Χαμογέλα και πάλι, ο οποίος αποκάλυψε τον λόγο για τον οποίο δεν μιλούσε για 6 μήνες με τον Γιώργο Νταλάρα.

Παράλληλα, μίλησε για τον τηλεοπτικό «σκουπιδότοπο» αλλά και την επιστροφή της Άννας Δρούζα στη μικρή οθόνη.

«Αυτός είναι ο Γιώργος, δεν χρειάζεται υπεράσπιση από κανέναν. Αυτό που έγινε ήταν μια υπερβολή. Πρέπει να φτιάξουμε ξανά έναν κώδικα σεβασμού, να αναγνωρίζουμε ο ένας το έργο του άλλου. Θα πρέπει να δίνουμε το δικαίωμα σε κάποιους που περπατούν στις ‘κορυφογραμμές’ της ζωής, να πουν πέντε κουβέντες.

Μου έδωσε μεγάλη χαρά ο τρόπος με τον οποίο αντέδρασε ο Αργυρός και ο φίλος μου ο Ρέμος. Ο Ρέμος έχει δουλέψει με τον Νταλάρα και ξέρει τι περίεργος είναι. Μπορεί ξαφνικά να τα “πάρει” για μια λεπτομέρεια.

Ο Γιώργος σέβεται την ύπαρξη και την προσπάθεια που κάνουν κάποιοι καλλιτέχνες. Έχει κάποιες απόψεις για τη νυχτερινή διασκέδαση, όπως αντίστοιχα είχαν ο Χατζηδάκις, ο Θεοδωράκης και ο Καζαντζίδης», δήλωσε αρχικά ο γνωστός δημοσιογράφος.

Όσο για τον λόγο που είχαν να μιλήσουν 6 μήνες;

«Έκανε να μου μιλήσει 6 μήνες γιατί του κάναμε μια φάρσα στα Κακά Παιδιά. Του ζήτησα συγγνώμη γιατί δεν έπρεπε να ακουμπάμε κάποια πράγματα», εξήγησε.

Η τηλεόραση

«Το μεγαλύτερο κομμάτι των εκπομπών απευθύνεται στον ‘σκουπιδότοπο’ της ψυχής μας. Δεν θέλω να είμαι αφοριστικός γιατί υπάρχουν και πολύ ενδιαφέροντα πράγματα. Η χειρότερη φράση που έχω ακούσει είναι “αυτά θέλει ο κόσμος”», τόνισε.

«Ο κόσμος “πεινάει” τηλεοπτικά και όταν “πεινάει” μπορεί να φάει και ένα πολύ κακό φαγητό που δε θα το έτρωγαν ούτε ποντίκια. Δε μου αρέσει το gossip και η δημοσιοποίηση της προσωπικής ζωής των ανθρώπων. Με ενδιαφέρει να δημοσιοποιείται η σκέψη τους», δήλωσε για το τηλεοπτικό τοπίο.

Η Άννα Δρούζα

«Χαίρομαι πολύ άνθρωποι που έχουν δώσει τη ζωή τους στην τηλεόραση και έχουν μία τεράστια εμπειρία, να μπορούν συνέχεια να δίνουν. Η Άννα έχει γράψει ιστορία στην περίοδο της σκληρής τηλεόρασης», κατέληξε.

Διαβάστε ακόμα

Άννα Δρούζα: Επιστρέφει με βραδινό talk show