Θανάσης Πάτρας: «Το κόψιμο του MEGA Καλημέρα το θεωρώ ήττα, όχι άδικο…»
Πρωινές εκπομπές

Θανάσης Πάτρας: «Το κόψιμο του MEGA Καλημέρα το θεωρώ ήττα, όχι άδικο…»

Θανάσης Πάτρας: «Το κόψιμο του MEGA Καλημέρα το θεωρώ ήττα, όχι άδικο…»

Ο παρουσιαστής αναφέρθηκε στο πρόωρο τέλος της εκπομπής στην οποία συμμετείχε

Τις σκέψεις και τα συναισθήματά του, για το πρόωρο τέλος του Mega Καλημέρα, μοιράστηκε ο Θανάσης Πάτρας στο Happy Day, ενώ απάντησε και για το τηλεοπτικό του μέλλον. ς

«Τα συναισθήματά μου είναι θετικά, παρά το γεγονός ότι κλείνουμε νωρίτερα, ότι δεν ήταν μια φουλ πετυχημένη χρονιά. Είχα καλή συνεργασία, καλές στιγμές, γνώρισα ωραίους ανθρώπους. Μετά από 30 χρόνια δουλειάς σχεδόν, κρατάς μόνο τα καλά, κάθε τέλος είναι μια νέα αρχή. Δεν έχω να καταλογίσω τίποτα αρνητικό σε κανέναν.

Όλοι οι άνθρωποι που συνεργάστηκα είναι εξαιρετικοί επαγγελματίες, είχα πολύ καλές σχέσεις, δεν δημιουργήθηκε ποτέ κανένα πρόβλημα, ο καθένας έκανε το καλύτερο που μπορούσε. Μαζί πετυχαίνουμε, μαζί χάνουμε. Είμαστε στη δυσάρεστη θέση να χάσουμε, αλλά και από την ήττα κάτι μαθαίνεις», δήλωσε αρχικά ο Θανάσης Πάτρας.

«Αν τελειώναμε κανονικά θα έλεγα ότι τελειώσαμε κανονικά, το δια ταύτα είναι ότι τέλος Απριλίου σταματάμε. Αυτό έχει σημασία. Εύχομαι ολόψυχα σε όλους καλή επιτυχία, θα τους θυμάμαι όλους με πολύ αγάπη», τόνισε.

«Είναι πολύ άξια όλα τα παιδιά. Δεν έγινε καμία συζήτηση να συνεχιστεί η εκπομπή με μένα στο τιμόνι», ξεκαθάρισε και πρόσθεσε:

«Δεν έχει γίνει καμία συζητήση για τη συνέχιση της συνεργασίας μας. Μέσα στον Μάιο νομίζω ότι θα τα λύσουμε όλα. Έχω μια πολύ καλή σχέση με το κανάλι, έχει προτεραιότητα σε ό,τι αποφασίζω να κάνω».

Για το αν ένιωσε ότι είναι άδικο, απάντησε: «Είναι μια δουλειά που δεν πήγε καλά. Ήρθε κι αυτό με τις εκλογές, ήρθε και η υποψηφιότητα και προφανώς πάρθηκε μια απόφαση η οποία επαναλαμβάνω και πιστεύω ότι θα είναι θετική για όλους ».

Διαβάστε ακόμα

Θανάσης Πάτρας: Η πρώτη «καλημέρα» ως παρουσιαστής