Θάνος Καλλίρης: «Κάθε Χριστούγεννα νιώθω Mariah Carey»
Πρωινές εκπομπές

Θάνος Καλλίρης: «Κάθε Χριστούγεννα νιώθω Mariah Carey»

Θάνος Καλλίρης: «Κάθε Χριστούγεννα νιώθω Mariah Carey»

Ο τραγουδιστής μίλησε για τη δεκαετία των 90s και την τραπ μουσική

Στο σπίτι της Κατερίνας Ζαρίφη, στην «Οδό Ζαρίφη 2», βρέθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 19/12 ο Θάνος Καλλίρης και μίλησε για τη δεκαετία των 90s, τη μουσική και την τραπ.

«Έχει ξεκινήσει καμιά δεκαετία η “επίθεση των 90s”. Νιώθω πολύ περήφανος που έχω καμιά 10αρια τραγούδια που έχουν μείνει στον χρόνο. Νιώθω σαν τη Mariah Carey κάθε Χριστούγεννα. Δεν νιώθαμε ότι κάναμε pop, εμείς την ψάχναμε τη δουλειά. Ήταν μια ιεροτελεστία το να ακούσω ένα CD, οπότε ήθελα όποιος ακούει το δικό μου, να ακούει κάτι καλό», δήλωσε ο τρραγουδιστής.

«Δεν ακούω ραπ/τραπ. Κάποια έχουν ωραία μελωδία και ρυθμό, αλλά δεν με εκφράζουν. Με ενοχλούν οι “πόρνες, τα χρήματα, τα drugs, τα όπλα”, όχι το να πηγαίνεις ενάντια στο κατεστημένο. Θεωρώ ότι είναι μια φάση, η οποία εντείνει όλο αυτό που ζούμε», εξήγησε.

Για το αν έχει ζηλέψει κάποιο τραγούδι: «Δεν μου αρέσουν οι ταμπέλες. Πάντα ζήλευα με την καλή έννοια. Ξέρω πολύ περισσότερη και καλύτερη μουσική από έντεχνους».

Για το αν έσκιζαν μπλούζες τα κορίτσια για εκείνον: «Με έχουν κυνηγήσει, αλλά δεν με έχουν πιάσει».

Για τη Ναταλία Γερμανού: «Ό,τι έχουμε πει με τη Ναταλία και κάνουμε χιούμορ, θέλω να πω ότι κάνουμε πλάκα. Μεγενθύνουμε κάποιες αστείες φάσεις, την τσαλακώνουμε και κάνουμε πλάκα. Με στεναχωρεί που κάποιοι θεωρούν ότι τσακωνόμασταν».






Διαβάστε ακόμα

Γερμανού για Καλλίρη: «Είχε στην ατζέντα του τηλέφωνο με όνομα “Σουζάνα, κόκκινο κολάν, Αυτοκίνηση”»