Θάνος Πετρέλης: «Με τη δουλειά που κάνω, δεν είμαι ο αρμόδιος να κάνω τις δουλείες του σπιτιού»
Πρωινές εκπομπές

Θάνος Πετρέλης: «Με τη δουλειά που κάνω, δεν είμαι ο αρμόδιος να κάνω τις δουλείες του σπιτιού»

Θάνος Πετρέλης: «Με τη δουλειά που κάνω, δεν είμαι ο αρμόδιος να κάνω τις δουλείες του σπιτιού»

Ο τραγουδιστής μίλησε και για την επιστροφή του Fame Story

Ο Θάνος Πετρέλης μίλησε στο «Πάμε Δανάη» για το νέο του τραγούδι, τη σύζυγό του αλλά και για το Fame Story.

«Η φωνή που ακούγεται στο τραγούδι μου είναι της κόρης μου. Στη σχέση μου με την Σοφία, σημαντικό είναι ότι γνωριζόμαστε αρκετά χρόνια και ξέρουμε ο ένας τον άλλον πολύ καλά. Ακόμα και σε δύσκολες καταστάσεις που μπορείς να έρθουν, ξέρουμε μέχρι πού είναι τα όρια του ενός και του άλλου και πάντα λειτουργούμε μέσα σε αυτά τα πλαίσια.

Με τη δουλειά που κάνω και το ξενύχτι και όλη αυτήν την κατάσταση, δεν είμαι ο αρμόδιος να κάνω εγώ τις δουλείες του σπιτιού. Από την άλλη, επειδή είναι έτσι η σχέση που έχουμε, το έχει δεχτεί γιατί είναι κι αυτό που θέλει να κάνει. Δηλαδή νιώθει καλά όταν μας φροντίζει», είπε αρχικά ο Θάνος Πετρέλης.

Μεταξύ άλλων σχολίασε την πρεμιέρα του Fame Story.

«Μου έρχονται αναμνήσεις, ήταν κάτι πρωτόγνωρο. Θεωρώ ότι το δικό μας Fame Story ήταν πιο αγνό. Δυστυχώς τα τελευταία χρόνια δεν έχουν αποδώσει τα reality αυτά. Άνθρωποι που έχουμε πάρει μέρος σε τέτοια παιχνίδια θα μπορούσαμε να βοηθήσουμε τους παίκτες, γιατί είμαστε πιο κοντά μαζί τους από τους υπολοίπους τραγουδιστές που δεν έχουν ζήσει αυτήν την εμπειρία.

Ο πόλεμος που δεχτήκαμε στο Fame Story ήταν ένας αντίστοιχος “παγκόσμιος πόλεμος” για την ελληνική δισκογραφία. Μας θεωρούσαν οι τότε καλλιτέχνες “απειλή”», τόνισε σχετικά με το Fame Story.

«Το επόμενο τραγούδι μου είναι ένα κομμάτι με λαϊκό ρυθμό και είναι χασαποσέρβικο», αποκάλυψε κλείνοντας ο Θάνος Πετρέλης.

 Διαβάστε ακόμα

Θάνος Πετρέλης: Η χαριτωμένη κόρη του τραγουδά και «τρελαίνει» το TikTok