Θάνος Τζάνης: «Αν ο γιος μου έλεγε ότι είναι ομοφυλόφιλος, θα του έλεγα ότι κάνει λάθος»
Πρωινές εκπομπές

Θάνος Τζάνης: «Αν ο γιος μου έλεγε ότι είναι ομοφυλόφιλος, θα του έλεγα ότι κάνει λάθος»

Θάνος Τζάνης: «Αν ο γιος μου έλεγε ότι είναι ομοφυλόφιλος, θα του έλεγα ότι κάνει λάθος»

Τι απάντησε στην πρώην σύντροφό του Ναταλία Γερμανού;

Στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» μίλησε ο Θάνος Τζάνης σχετικά με τις αντιδράσεις που προκάλεσαν οι δηλώσεις του για τον γάμο ομόφυλων ζευγαριών.

Αρχικά ο ίδιος τόνισε ότι «αν ο γιος μου ερχόταν και μου έλεγε ότι είναι ομοφυλόφιλος, θα του έλεγα ότι κάνει λάθος. Από εκεί και πέρα όμως, θα ήμουν δίπλα στο παιδί μου».

«Τα χαιρετίσματά μου στη Ναταλία Γερμανού»

Στη συνέχεια απάντησε στην πρώην σύντροφό του Ναταλία Γερμανού η οποία σχολίασε τις απόψεις του για τα ομόφυλα ζευγάρια σο Καλύτερα δε γίνεται. «Τα χαιρετίσματά μου στη Ναταλία Γερμανού, αγάπη, της στέλνω την αγάπη μου. Εγώ δεν περιμένω όλοι οι άνθρωποι να συμφωνούν μαζί μου. Εγώ έχω τις δικές μου απόψεις, τις δικές μου πεποιθήσεις και από εκεί και πέρα αν ένας άνθρωπος έχει διαφορετική άποψη από εμένα, το σέβομαι. Εγώ έχω αυτές τις απόψεις και δεν πρόκειται να αλλάξω. Δεν έχω κάτι να εξηγήσω, εγώ ό,τι είπα το είπα καλοπροαίρετα».

Για την Κατερίνα Καινούργιου, η οποία είπε πως δεν θα τον ήξερε κανείς αν δεν ήταν η σχέση του με τη γνωστή παρουσιάστρια, ο Θάνος Τζάνης απάντησε: «Και η Κατερίνα το είπε αυτό; Μα τι γίνεται; Τα έχουν βάλει όλοι μαζί μου; Και στην Κατερίνα και σε όλες τις εκπομπές στέλνω την αγάπη μου».

«Ένα παιδάκι για να μεγαλώσει θέλει τη μαμά του και τον μπαμπά του»

Ο ίδιος δηλώνει παραδοσιακός άνδρας εξηγώντας το μοντέλο που θέλει να έχει η οικογένειά του. «Κατά τη δική μου άποψη ένα παιδάκι για να μεγαλώσει θέλει τη μαμά του και τον μπαμπά του. Ίσως επειδή έτσι το έχω μάθει, επειδή έτσι το ξέρω. Τότε μέχρι τώρα που υπήρχε μπαμπάς και μαμά, δηλαδή; Αν και πιστεύω ότι αυτά τα πράγματα ξεκινούν από πολύ νωρίς μες το σπίτι. Πιστεύω ότι το παιδί αν από μικρό το συμβουλεύσει και το έχεις κοντά σου, θα μεγαλώσει με τον τρόπο που εσύ θα του δώσεις την κατεύθυνση τη δική σου. Είμαι ένας άνθρωπος συντηρητικός. Έχω μεγαλώσει με τις αρχές της εκκλησίας, της πατρίδας και της οικογένειας».

«Ναι, θα ήθελα να δω τον γιο μου να πάει στην εκκλησία γαμπρός, να παντρευτεί, να κάνει ένα παιδάκι. Είμαι ένας άντρας παραδοσιακός. Δεν ασχολούμαι καθόλου με τις δουλειές του σπιτιού, ευτυχώς έχω μια υπέροχη σύζυγο που κρατάει το σπίτι. Μου αρέσει πολύ η γυναίκα μου να μαγειρεύει, να σιδερώνει και εγώ να τα βρίσκω έτοιμα».

Διαβάστε επίσης

Θάνος Τζάνης: «Είμαι παιδί της τηλεόρασης. Θα ξαναπήγαινα στο Fame Story»