The Chase – Μαρία Μάρκου: Ποια είναι η «μυστηριώδης γυναίκα με τα μαύρα»;
Πρωινές εκπομπές

The Chase – Μαρία Μάρκου: Ποια είναι η «μυστηριώδης γυναίκα με τα μαύρα»;

The Chase – Μαρία Μάρκου: Ποια είναι η «μυστηριώδης γυναίκα με τα μαύρα»;

Όσα μοιράστηκε στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη

Η Μαρία Μάρκου καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένη μίλησε μεταξύ άλλων για την προσωπικότητα της, το ρόλο του έρωτα στη ζωή της, την ενασχόληση της με το ‘The Chase σαν χόμπι και την επαγγελματική της ιδιότητα.

Αναφερόμενη στην προσωπικότητα της, είπε: «Έχω εικονική μνήμη, φωτογραφίζω αλλά όχι με την έννοια του αποστηθίζω. Για παράδειγμα αν χαθεί κάτι στο σπίτι μου λένε, “που είναι;” ξέρουν ότι κάπου θα το έχω δει και θα στο βρω. Δεν το εξασκήσει μάλλον έτσι γεννήθηκα. Αυτό δεν είναι πάντα καλό γιατί είσαι “υπηρέτης” των άλλων έτσι. Έχουν περισσότερες απαιτήσεις οι άλλοι όταν ξέρουν ότι μπορείς να τους βοηθήσεις ή να αποστηθίσεις κάτι καλύτερα. Αυτή η ικανότητα με έχει βοηθήσει για να οργανώνομαι και να πετυχαίνω στόχους. Αλλά δεν με έχει ζορίσει στην συσσώρευση πληροφορίας. Μερικές φορές θα ήθελα να έχω τη δυνατότητα της λήθης. Δεν ήμουν πάντα αριστούχος μαθήτρια, ήμουν απλώς καλή, δεν με κυνηγούσε κανείς να διαβάσω αλλά θαύμαζα τους γονείς μου που διάβαζαν».

Για τον ρόλο του έρωτα στη ζωή της, ανέφερε: «Ο γάμος που έκανα στα 22 μου ήταν ένας γάμος που κράτησε δεκαεφτά χρόνια. Έγινε στη Γερμανία, μπορεί να έγινε και για τεχνικούς λόγους αλλά ήταν ένας γάμος με μεγάλο έρωτα. Αφήνομαι στον έρωτα, ”φουλ”, έπαθα βέβαια και τώρα είμαι πιο συγκρατημένη. Αν δεν αφεθείς δεν έχει νόημα να ζήσεις έναν έρωτα».

Επίσης αναφέρθηκε στο The Chase και στην επαγγελματική της ιδιότητα.

«Το The Chase είναι το χόμπι μου. Δεν έχει συμβεί να κατεβάσω τελείως ”κουρτίνα” στο The Chase για όσα γνωρίζω σαν απαντήσεις. Δεν με τρομάζει γιατί είναι το χόμπι μου, αλίμονο αν με τρόμαζε, το αγαπάω. Μια κατηγορία που με δυσκολεύει στο παιχνίδι είναι η ”γαστρονομία”.

Στο The Chase απλά δήλωσα συμμετοχή, μου ζήτησε η αρχισυντάκτρια να κάνουμε μια βιντεοκλήση και στην ουσία καταλήξαμε να κάνουμε μια συνέντευξη διακοσίων ερωτήσεων. Ερωτήσεις σαν να παίζουμε το παιχνίδι, δεν μου το είχαν πει βέβαια και ”τα χρειάστηκα”. Όταν έφτασα να ξεκινήσω δεν μου είπε ποτέ κανείς τίποτα, εγώ το σκέφτηκα πολύ καλά. Δεν άλλαξε ποτέ τίποτα μετά τη συμμετοχή μου στο παιχνίδι.

Το εβδομήντα τοις εκατό των παικτών είναι αγχωμένοι και εγώ η ίδια έχω άγχος όταν ανεβαίνω πάνω. Σε όλη την πορεία του παιχνιδιού έχω δει ένα παίκτη στο πρώτο κύκλο που πίστεψα ότι είναι πάρα πολύ καλός παίκτης και θα μπορούσε να μην είναι απλά παίκτης».

Ακόμη μίλησε για την επαγγελματική της ιδιότητα.

«Η κανονική μου δουλειά είναι στο υπουργείο αγροτικής ανάπτυξης και τροφίμων. Εκεί είμαι διευθύντρια στην διεύθυνση αγροτικής πολιτικής και διεθνών σχέσεων. Κάνουμε πράγματα που έχουν να κάνουν με τις επιδοτήσεις των αγροτών και γενικά με τον πρωτογενή τομέα αλλά και τις διεθνής σχέσεις με την Ευρώπη».

Δείτε όλη τη συνέντευξη από την εκπομπή:

Διαβάστε επίσης:

Ελένη Μενεγάκη: Η τούρτα – έκπληξη στον Δημήτρη Ουγγαρέζο και η σφιχτή αγκαλιά