Θοδωρής Φέρρης: «Τα προσωπικά μου δεν είναι σε καλό mood»
Πρωινές εκπομπές

Θοδωρής Φέρρης: «Τα προσωπικά μου δεν είναι σε καλό mood»

Θοδωρής Φέρρης: «Τα προσωπικά μου δεν είναι σε καλό mood»

Γιατί χαρακτηρίζει «άρρωστο» τον εαυτό του;

Ο Στέφανος Κωνσταντινίδης συνάντησε τον Θοδωρή Φέρρη και μεταξύ άλλων αναφέρθηκαν στην προσωπική ζωή του τραγουδιστή αλλά και την επιλογή του να μην έχει πολλούς συνεργάτες ως προς την περιποίησή του.

Συνήθως, οι περισσότεροι καλλιτέχνες φροντίζουν να έχουν κομμωτή, αισθητικό, ενδυματολόγο, αλλά ο ίδιος έχει επιλέξει να έχει έναν μόνο άνθρωπο εδώ και χρόνια και εξηγεί τους λόγους.

«Κάποιοι μου λένε ότι δεν το ζω πολύ. Δεν έχω τέτοια απωθημένα μάλλον. Δεν έχω απωθημένο να μου κουβαλάνε ρούχα, να οδηγώ τρία αυτοκίνητα. Πάνω στη δουλειά μου, πάνω στην σκηνή να τραγουδάω είναι το μεγαλύτερο ψώνιο, εκεί το ζω, εκεί είμαι “άρρωστος”», ανέφερε.

Όσον αφορά την προσωπική του ζωή θέλησε να αρκεστεί μόνο στο εξής: «Καλύτερα να μην μάθετε γιατί δεν είμαστε σε καλό mood. Οι καλλιτέχνες είναι λίγο ανισόρροποι, όχι όλοι».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, ο τραγουδιστής μιλά για τη μητέρα του, η οποία σαν να τον μύησε στο τραγούδι αφού κυλά καλλιτεχνική φλέβα.«Είμαι γέννημα θρέμμα τραγουδιστής λόγω της μαμάς μου. Η μαμά μου είναι intellectual, παίζει κλασσική μουσική, Χατζιδάκη, Θεοδωράκη. Ήταν με το νέο κύμα στην Πλάκα και τραγουδούσε στο “Πάλκο”».

Σχετικά με τις επιτυχημένες του εμφανίσεις στη Θεσσαλονίκη, παραδέχτηκε: «Τα προηγούμενα χρόνια δεν μου γύρισε κανείς την πλάτη, εγώ την γύρισα στον εαυτό μου. Εγώ είπα ότι θα δουλέψω σωστά. Πριν έκανα μόνο λάθη, το μόνο σωστό που έκανα είναι ότι τραγουδούσα καλά. Τα προηγούμενα χρόνια το έκανα διεκπαιρεωτικά».