Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή: Αυτό ήταν το αρχικό καστ – Η αλήθεια για τη Σμαράγδα Καρύδη
Πρωινές εκπομπές

Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή: Αυτό ήταν το αρχικό καστ – Η αλήθεια για τη Σμαράγδα Καρύδη

Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή: Αυτό ήταν το αρχικό καστ – Η αλήθεια για τη Σμαράγδα Καρύδη

Τι αποκάλυψε ο Γιάννης Πουλόπουλος και όσα είπε ο Παύλος Κοντογιαννίδης

Η θρυλική σειρά, Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή, η οποία δεν ολοκληρώθηκε ποτέ, επιστρέφει, αυτή τη φορά σε ταινία και η συζήτηση γυρίζει γύρω από το ποιοι θα είναι οι πρωταγωνιστές και αν αυτοί θα είναι εκείνοι που έχουμε γνωρίσει ήδη, ή αν θα δούμε ένα πρόσωπα.

Ο Παύλος Κοντογιαννίδης βρέθηκε στο πλατό της Super Κατερίνα και μίλησε για τον ρόλο του, ενώ ο Γιάννης Πουλόπουλος προχώρησε σε αποκαλύψεις για το αρχικό καστ και τις ηθοποιούς που ξεκίνησαν γυρίσματα, αλλά στη συνέχεια αντικαταστάθηκαν.

«Έχετε να με δείτε τηλεοπτικά από το 2016. Δεν εξαρτάται από εμένα. Έχω κάνει όμως ταινία και τραγούδια. Αισθάνομαι τόσο ένοχος γιατί δεν είναι μόνο η δική σας αναζήτηση. Ο κόσμος μου λέει “δεν σε βλέπουμε”. Το ίδιο τηλέφωνο έχω. Έχουν γίνει πολλά σίριαλ και υπάρχουν πάρα πολλοί καλοί νέοι ηθοποιοί. Βλέπω σίριαλ, βλέπω το Ηλέκτρα και τη Μάγισσα, είναι καταπληκτική», δήλωσε αρχικά ο ηθοποιός.

Για το Τι Ψυχή θα παραδώσεις μωρή, απάντησε: «Τι απότομα σταμάτησε; Μαχαίρι. Εμείς γυρίζαμε πλάνα, εγώ δεν είχα πρωταγωνιστικό ρόλο. 24 ώρες το 24ωρο γυρίζαμε. Τα παιδιά, ειδικά τα κορίτσια που είχαν πιο μεγάλους ρόλους γύριζαν ακατάπαυστα. Οι ίδιες οι συνθήκες λειτούργησαν εμπόδιο. Η σειρά έπρεπε να ξεκινήσει να γυρίζεται φέτος και να παιχτεί του χρόνου. Για πρώτη φορά στην ελληνική τηλεόραση, μας έλεγαν ότι 1,5 εκατ. τηλεθεατές περίμεναν το πρώτο επεισόδιο. Όλα τα παιδιά ήταν άψογα. Τον ρόλο μου θα τον έπαιζε ο συγχωρεμένος ο Ανέστης Βλάχος. Μόνο για εμένα ξέρω».

Ο Γιάννης Πουλόπουλος, πάνω στη συζήτηση προχώρησε σε αποκαλύψεις για το αρχικά καστ και ποιες ηθοποιού προορίζονταν αρχικά για τους ρόλους.

Όπως είπε, στα 2-3 πρώτα γυρίσματα, η Δήμητρα Παπαδοπούλου είχε πάρει τον ρόλο της Αλέκας, τον οποίο τελικά έπαιξε η Χρύσα Ρώπα.

Η Ασπασία Τζιτζικάκη είχε αναλάβει τον ρόλο της Ντομινίκ, τον οποίο ανέλαβε η Ελένη Ράντού, ενώ τον ρόλο της Πόπης, στον οποίο είδαμε την Άβα Γαλανοπούλου, είχε πάρε αρχικά η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου.

Επίσης, υπάρχει μια ηθοποιός που συμμετείχε στην επίσημη φωτογράφιση που είχε κάνει το Mega, αλλά τελικά δεν έπαιξε ποτέ. Αυτή ήταν η Ισαβέλλα Βλασιάδου, η οποία είχε κλείσει για τον ρόλο της Ντίντας, της γραμματέας της Αλέκας στο περιοδικό Ψιτ, την οποία τελικά έκανε η Άβα Γαλανοπούλου, η οποία μεταμφιαζόταν για τις ανάγκες του ρόλου.

«Δεν ήξερα αυτές τις αλλαγές. Οφείλει η παραγωγή, οι συντελεστές, να κάνουν ένα σίριαλ, να δουν οι 1,5 εκατομμύρια τηλεθεατές, τι έγινε στη συνέχεια. Είναι κρίμα», δήλωσε ο Παύλος Κοντογιαννίδης.

Θα είναι η Σμαράγδα Καρύδη στην «επιστροφή»;

Ο Θοδωρής Αθερίδης ρωτήθηκε για τις φήμες που θέλουν τη σύντροφό του να λαμβάνει τον ρόλο της Ντομινίκ.

Ο ηθοποιός απάντησε στη Super Κατερίνα: «Όχι δεν θα είναι. Ούτε εγώ θα είμαι».

«Η σειρά δεν μπορούσε να συνεχιστεί γιατί…»

Ο Παύλος Κοντογιαννίδης ξεκαθάρισε: «Τη Ράντου και καμία, κανείς δεν μπορεί να την αντικαταστήσει. Τον δικό μου ρόλο δεν μπορεί να τον παίξει κάποιος», τόνισε, ενώ για τις φήμες που ήθελαν να «κόπηκε» η σειρά εξαιτίας τσακωμών, απάντησε:

«Το να μανουριάσεις σε μια δουλειά, ειδικά με αυτές τις εντάσεις, είναι παράλογο να μη γίνεται. Η σειρά δεν μπορούσε να συνεχιστεί γιατί δεν μπορούσε να παράγει έργο. Η σειρά προηγούνταν της εποχής της. Και αισθητικά και σαν άποψη. Προτείνω η ταινία να γίνει προπομπός του σίριαλ. Θα έλεγα ναι και στην ταινία και στο σίριαλ. Το τέλος το ξέραμε, γιατί το θέμα το πήραν από μία ξένη ταινία. Είχε σκληρό τέλος η ταινία».

Διαβάστε ακόμα

Τι ψυχή θα παραδώσεις: Τι είπαν Τσιμιτσέλης, Ρώπα, Χαϊκάλης; Θα παίξουν στην ταινία;