Τίνα Μεσσαροπούλου: «Έχω χάσει 10 κιλά λίπος τον τελευταίο χρόνο»
Πρωινές εκπομπές

Τίνα Μεσσαροπούλου: «Έχω χάσει 10 κιλά λίπος τον τελευταίο χρόνο»

Τίνα Μεσσαροπούλου: «Έχω χάσει 10 κιλά λίπος τον τελευταίο χρόνο»

Η δημοσιογράφος μίλησε για την αλλαγή στην εξωτερική της εικόνα και πώς πήρε τη μεγάλη απόφαση να γυμναστεί

Ανανεωμένη και πιο όμορφη από ποτέ εμφανίστηκε στο πλατό της εκπομπής Super Κατερίνα, το πρωί της Παρασκευής 29/12, η Τίνα Μεσσαροπούλου.

Η γνωστή δημοσιογράφος και τηλεκριτικός, μίλησε για την απώλεια βάρους της και την αλλαγή του σώματός της, η οποία ήρθε από σκληρή προσπάθεια και μέσα από τη γυμναστική.

«Έχω δύο παιδιά, 16 και 14 χρονών. Έχω χάσει 10 κιλά τον τελευταίο έναν χρόνο και 3 μήνες. Τα κιλά που ακούς, είναι 10 κιλά λίπος. Εγώ είμαι στρατιώτης, αν βάλω κάτι στο μυαλό μου δεν υπάρχει περίπτωση να παρεκκλίνω από τον στόχο μου. Δεν είχα κάνει ποτέ δίαιτα ή διατροφή στη ζωή μου. Δεν ανέβαινα στη ζυγαριά», δήλωσε αρχικά η Τίνα Μεσσαροπούλου.

Και εξήγησε: «Κάποια στιγμή η κουμπάρα μου στην παραλία μου είπε πως πρέπει να κάνω γυμναστική. Είπα δεν πάει άλλο και ξεκίνησα πιλάτες. Εγώ δεν έτρωγα, τώρα τρώω. Αυτό ήταν το πρόβλημα. Δεν έτρωγα και αποθήκευα πάρα πολύ λίπος. Εγώ πάχαινα χωρίς να το καταλαβαίνω. Δε ζυγιζόμουν κιόλας. Ο άντρας μου με ξέρει 20 χρόνια και μου λέει “τέτοιο σώμα δεν είχες ποτέ”. Είμαι καλά γενικότερα. Η διατροφή είναι υγεία. Το πρωί ξυπνάω 5.30» .

Διαβάστε ακόμα

Μεσσαροπούλου VS Κωνσταντάρα: «Για να ποστάρεις επιτυχία πρέπει να την κάνεις» – «Αδικεί τον εαυτό της»