Το Ναυάγιο – Σκιαδαρέσης: «Ήθελα ο ρόλος του Μίλτου Παντελίδη να είναι από τους πιο μισητούς της σεζόν»
Πρωινές εκπομπές

Το Ναυάγιο – Σκιαδαρέσης: «Ήθελα ο ρόλος του Μίλτου Παντελίδη να είναι από τους πιο μισητούς της σεζόν»

Το Ναυάγιο – Σκιαδαρέσης: «Ήθελα ο ρόλος του Μίλτου Παντελίδη να είναι από τους πιο μισητούς της σεζόν»

Όσα είπε για τον σκοτεινό ήρωα που υποδύεται στη σειρά του Mega

Για τη σειρά, Το Ναυάγιο, τα σχόλια που δέχτηκε από το τηλεοπτικό κοινό αλλά και το πόσο έχει δουλέψει πάνω στον ήρωά του μίλησε ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης στο in.gr.

Το Mega Καλημέρα πρόβαλλε ένα μικρό απόσπασμα από τη συνέντευξή του και ως Μίλτος Παντελίδης αλλά και ως Γεράσιμος Σκιαδαρέσης.

«Δε θα έλεγα ότι έχω σκληρότητα, ούτε κάποια ιδιαίτερη δύναμη. Προσπαθώ να κάνω καλά τη δουλειά μου, έχοντας πάντα στο μυαλό μου και τον όρκο της δικαιοσύνης.

Και από εκεί και πέρα προσπαθώ να συμβιβάσω όσο γίνεται τις δύο πλευρές. Όχι, όχι, δεν θεωρώ ότι είναι κάποια σούπερ δύναμη. Είναι απλώς ένα όπλο στα χέρια μου.

Το να κάνω καλά τη δουλειά μου, τίποτα άλλο.

Φυσικά και τρόμαξα, όταν δέχτηκα απόπειρα δολοφονίας. Αλλά το σκέφτηκα πιο ψύχραιμα, καταλαβαίνω και τον πόνο αυτών των ανθρώπων.

Δεν θα ήθελα να δώσω συνέχεια σε αυτό το ζήτημα. Απλώς το χρησιμοποίησα λίγο. Δημοσιοποιήθηκε το γεγονός προκειμένου να μην έχουμε επανάληψη και υπάρξουν κι άλλα θύματα

Ναι, το έδωσα στην εφημερίδα και σας εξηγώ το γιατί έγινε αυτό. Αλλιώς δεν θα το έδινα ούτε καν εκεί».

«Έχω ακούσει άκομψα σχόλια στον δρόμο για τον ρόλο του Μιλτιάδη Παντελίδη. Αρκεί να μείνουν λόγια, να μην πάνε σε πράξεις, Δεν περίμενα, βέβαια, να ακούσω καλά λόγια για τον χαρακτήρα τον συγκεκριμένο. Είχα πει ότι θα ήθελα να είναι από τους πιο μισητούς ρόλους στη φετινή σεζόν. Είναι ένας άνθρωπος τον οποίο εγώ προσωπικά θα τον αντιπαθούσε πάρα πολύ. Θεωρώ ότι η επιτυχία της ερμηνείας της δικιάς μου είναι να γίνει αυτό και από τον κόσμο. Για την ώρα καλά πάμε.

Είναι ένας πολύ αρνητικός χαρακτήρας. Με ενδιέφερε να του δώσω μια πολύπλοκη διάσταση. Να μην είναι ο γραφικός κακός, να έχει περίεργες πτυχές. Να έχει ακόμη και απόψεις, δηλαδή να έχει και θέσεις γι’ αυτό που κάνει. Και ιδεολογία πίσω από αυτό.

Βεβαίως όλα αυτά μου είναι εξαιρετικά απωθητικά. Αλλά προσπάθησα όσο γίνεται να τον κατοχυρώσω ιδεολογικά αυτόν το χαρακτήρα.

Έχω συναντήσει στη ζωή μου τέτοιους ανθρώπους. Πολλές φορές έχουν και μια γοητεία και εύκολα χειραγωγούν τον κόσμο, έχουν μια δύναμη».

Διαβάστε επίσης

Κάνε ότι κοιμάσαι ΙΙ επόμενα επεισόδια: Η Πέρσα αναλαμβάνει τη διεύθυνση του Κολλεγίου, απειλείται και…