Το Ναυάγιο spoiler: Μία νέα σχέση ξεκινά και έχει το δικό της άρωμα
Πρωινές εκπομπές

Το Ναυάγιο spoiler: Μία νέα σχέση ξεκινά και έχει το δικό της άρωμα

Το Ναυάγιο spoiler: Μία νέα σχέση ξεκινά και έχει το δικό της άρωμα

Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια

Συγκλονιστικές αναμένονται οι εξελίξεις στην επιτυχημένη σειρά του Mega, Το Ναυάγιο, με έναν νέο έρωτα να γεννιέται στα επόμενα επεισόδια.

Σύμφωνα με τον Αλέξη Μίχα στο «Πάμε Δανάη», η Λίνα, αφότου έφυγε εσπευσμένα για την Κρήτη, πλέον επιστρέφει στην Αθήνα, εκεί όπου θα συναντήσει τον Μάκη. Μετά από ένα παθιασμένο φιλί, θα γίνουν ζευγάρι.

Ο Μάκης μάλιστα, θα κάνει δώρο στη Λίνα το άρωμα που είχαν δημιουργήσει ο Απόστολος και η Ειρήνη, καθώς όπως είναι ήδη γνωστό, το βαλιτσάκι με τα αρώματα βρέθηκε μετά το ναυάγιο.

Επεισόδιο 22 (Δευτέρα 13 Νοεμβρίου)

Η Λίνα και η Βάσω αναχωρούν για τα Χανιά. Ο Μάκης περιμένει εναγωνίως το τηλεφώνημα της Λίνας. Όταν χτυπάει επιτέλους το τηλέφωνο, είναι για τον Πέτρο και δεν είναι για καλό. Την ίδια ώρα, ο Ιπποκράτης προσπαθεί να πείσει την Ειρήνη να βγει για φαγητό μαζί του αλλά εκείνη δε νιώθει ακόμα έτοιμη. Ο Παντελίδης καταφέρνει να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Άγγελου, φροντίζοντας για την μετάθεσή του, αλλά δεν έχει την ίδια τύχη με τον καπετάν-Αντρέα.

Ο Στελής προσεγγίζει τον παπα-Γρηγόρη, αλλά η Λαμπρινή του επιφυλάσσει μια δυσάρεστη έκπληξη. Και ενώ μια σύμπτωση οδηγεί τη Στέλλα μπροστά στον τάφο της Ασημίνας και σε έναν μυστηριώδη άντρα, μια άλλη σύμπτωση θα φέρει νέα ανατροπή: Στην αποθήκη του λιμενικού μια ξεχασμένη βαλίτσα από το ναυάγιο περιμένει να την αναζητήσουν και κρύβει ένα ένοχο μυστικό.

 Διαβάστε ακόμα

Το ναυάγιο: Περίληψη και επόμενα επεισόδια (21-24) – Μια βαλίτσα εντοπίζεται και προκαλεί αναστάτωση