Το προξενιό της Ιουλίας: Οι πρωταγωνιστές της σειράς αποκαλύπτουν – «Θα γίνει ένας μικρός χαμός με…»
Πρωινές εκπομπές

Το προξενιό της Ιουλίας: Οι πρωταγωνιστές της σειράς αποκαλύπτουν – «Θα γίνει ένας μικρός χαμός με…»

Το προξενιό της Ιουλίας: Οι πρωταγωνιστές της σειράς αποκαλύπτουν – «Θα γίνει ένας μικρός χαμός με…»

Οι τηλεοπτικοί Ραζίνης, Αλεξάνδρα και Σωτηράκης μιλούν για όσα θα δούμε στα επόμενα επεισόδια

Η επιτυχημένη σειρά του Alpha, Το προξενιό της Ιουλίας, έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού από το πρώτο κιόλας επεισόδιο.

Ιδίως όσο προχωράει η ιστορία και ταυτόχρονα υπάρχουν και πλάνα από το μέλλον όπου ο Γιωργίκης είναι νεκρός, η αγωνία κορυφώνεται!

Ποιος τον σκότωσε; Η Ιουλία γιατί δεν μιλάει και αναλαμβάνει κατά κάποιον τρόπο την ευθύνη για τη δολοφονία του συζύγου της; Η οικογένεια του Γιωργίκη που έχει εξαφανιστεί.

Αυτά και άλλα τόσα ερωτήματα ταλανίζουν τους τηλεθεατές που κάθε φορά προσπαθούν να βρουν τον ένοχο και να μαντέψουν τι ακριβώς έχει συμβεί.

Ωστόσο, οι ανατροπές είναι συνεχόμενες και οι πρωταγωνιστές της σειράς μίλησαν στην κάμερα της Super Κατερίνα δίνοντας μια μικρή εικόνα για το τι θα συμβεί στα επόμενα επεισόδια.

« Απόστολος και η Αλεξάνδρα είναι ένα ζευγάρι το οποίο, ενώ φαινομενικά, έχουν πολλά κοινά όταν οι στόχοι τους είναι διαφορετικοί, όταν η Αλεξάνδρα νιώθει ότι κάτι την έχει επηρεάσει, που την έχει επηρεάσει στον Τύρναβο, παρόλο που κι εκείνη θέλει να το αφήσει πίσω της, νομίζω τελικά ότι δεν θα τα καταφέρει κι ότι αυτό θα επηρεάσει και τη σχέση της με τον Απόστολο. Η Αλεξάνδρα θα βάλει τα δυνατά της για να γλιτώσει ο πατέρας της το απόσπασμα, αλλά δεν γνωρίζω αν τελικά θα τα καταφέρει», δήλωσε η Μελίνα Λεφαντζή.

Από την πλευρά του, ο Αδάν Μπουσδούκος, είπε: «Ο Στράτος Ραζίνης είναι ένας τύπος με αρχές, αλλά έχει κάνει διάφορα πράγματα και το χειρότερο που έχει κάνει βέβαια είναι ότι σκότωσε άνθρωπο. Δεν το βάζει κάτω με τίποτα, προσπαθεί να γλιτώσει αλλά δυσκολεύεται, δεν είναι τόσο εύκολο. Ακόμα δεν ξέρουμε πως θα το κάνει και πως θα βγει. Νομίζω θα δεχτεί τον γάμο Γρηγόρη – Φιλιώς. Εκμεταλλεύεται και αυτό το θέμα, του αρραβώνα και του γάμου αν γίνει. Γίνεται συμπέθερος ο Στασινόπουλος και έτσι μπορεί να ευνοηθεί και να μην οδηγηθεί στο απόσπασμα. Ποιος ξέρει…».

Ο τηλεοπτικός Σωτηράκης ή αλλιώς Δημήτρης Γκουτζαμάνης αποκαλύπτει τα πάντα για το φλερτ με την Βαγγελιώ αλλά και τις αντιδράσεις που θα έχει η Ζανέτ.

«Αποκαλύπτεται και η δεύτερη ζωή του Σωτηράκη και ο Στασινόπουλος έχει δίκιο που δεν τον συμπαθεί για την Βαγγελίτσα. Είναι δυνατόν τέτοιο παιδί, τέτοιο “λουλούδι” να μην το θες για γαμπρό; Αν είναι δυνατόν. Φυσικά και έχει δίκιο. Δεν νομίζω ότι τον απασχολεί και ιδιαίτερα το θέμα έρωτας τον Σωτηράκη, πιο πολύ θέλει να περνάει καλά και να κάνει τη δουλειά του. Με την Βαγγελίτσα θα έχουμε κακά ξεμπερδέματα, όπως πάει το πράγμα και ένας μικρός χαμός θα γίνει και από την πλευρά της Ζανέτ».

Διαβάστε επίσης

Το προξενιό της Ιουλίας: Η Χάδω βρήκε τον δάσκαλό της στη Στάσα και το Twitter το απολαμβάνει