Το προξενιό της Ιουλίας – Τάσος Λέκκας: «Ίσως ο Ρήγας βάψει τα χέρια του με αίμα. Θα δείξει…»
Πρωινές εκπομπές

Το προξενιό της Ιουλίας – Τάσος Λέκκας: «Ίσως ο Ρήγας βάψει τα χέρια του με αίμα. Θα δείξει…»

Το προξενιό της Ιουλίας – Τάσος Λέκκας: «Ίσως ο Ρήγας βάψει τα χέρια του με αίμα. Θα δείξει…»

Ο τηλεοπτικός Ρήγας μιλά για τις εξελίξεις στη σειρά

Καλεσμένος στην εκπομπή, Super Κατερίνα, βρέθηκε ο Τάσος Λέκκας και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην επιτυχημένη σειρά του Alpha, Το προξενιό της Ιουλίας.

Ο ηθοποιός υποδύεται τον Ρήγα Σκούταρη, έναν αρκετά αψύ άνδρα που έχει φωλιάσει μέσα του το μίσος για τους Ραζίνηδες.

Η μητέρα του τού κρύβει πολλά μυστικά για το παρελθόν και η εγκυμοσύνη της Ιουλίας έρχεται να ταράξει για άλλη μια φορά τα νερά της οικογένειας. Πώς θα αντιδράσει;

«Ο Ρήγας σε κάτι τέτοιο δεν θα ήταν πολύ δεκτικός. Είναι αψύς, είναι βίαιος πολύ. Δεν θα το κουβεντιάσει οπότε η αντίδρασή του θα είναι πολύ κοντά. Δεν θα αντιδράσει γλυκά! Θα δούμε αν θα βάψω τα χέρια μου με αίμα. Στα επεισόδια που έχω δεν ξέρω αν ο Ρήγας θα μάθει ότι η Στάσα είχε σχέση με τον Στράτο. Διαβάζω και εγώ ότι ο Ρήγας ίσως είναι παιδί του Στράτου. Απορώ πως θα αντιδράσει. Εμένα μου αρέσει πολύ να μην αλλάζω τίποτα από αυτά που παίζω. Να βρίσκω έναν τρόπο να το κάνω δικό μου. Θα ήθελα να υπάρξει μια μεγάλη ανατροπή με τον Ρήγα.

Έχει συμβεί μια δύο φορές να μου μιλήσουν επιθετικά. Και στα social βρίζουν! Είναι τρομακτικό, είναι λίγο περίεργο. Και στον προσωπικό μου λογαριασμό μου έρχονται άσχημα μηνύματα. Αλλά ο περισσότερος κόσμος είναι εγκρατής. Μου λένε “αχ, είσαι κακός”. Χαίρομαι που κάνω αυτή τη δουλειά!

Επειδή είναι κάτι που πάντα ήθελα να γίνω ηθοποιός, ανυπομονούσα πάντα για αυτό. Το πίστευα! Ότι αν προσπαθήσεις για κάτι, θα τα καταφέρεις. Και επειδή αυτό ήταν το όνειρό μου, το κατάφερα, να ζω από αυτό! Τα πιο πολλά ευχαριστώ τα χρωστάω στη μητέρα μου που ήταν πάντα εκεί. Οι γονείς μας είναι τα πρώτα μας πρότυπα και μετά οι φίλοι μου, οι άνθρωποι που γνώρισα εδώ.

Είναι ένα επάγγελμα που έχει μια αστάθεια. Όλες οι δυσκολίες άμα μπορέσουμε να τις δούμε διαφορετικά, μας κάνει να το εκτιμήσουμε περισσότερο. Παλαιότερα έχω δουλέψει και οικοδομή με τον θείο μου.

Η μητέρα μου βλέπει όλες τις παραστάσεις γιατί νομίζει ότι βλέπει ο Μάρλο Μπράντον! Της λέω “εντάξει, ηρέμησε”.

Αν ερχόμουν αντιμέτωπος με μια βίαιη συμπεριφορά σαν αυτή του Ρήγα θα έκανα τα πάντα για να προστατέψω κάποιον που είναι πιο αδύναμος. Εγώ τον εαυτό μου μπορώ να με προστατέψω γιατί έχω κάνει πολεμικές τέχνες. Σε αυτή την περίπτωση θα μπορούσα να υποστηρίξω τον αδύναμο. Το θέμα είναι να μη συμβαίνουν αυτά και να φτάσουμε σε ένα επίπεδο που να είμαστε ίσοι».

Για την παράστασή του, Η λέξη πρόοδος από το στόμα της μητέρας μου ηχούσε πολύ φάλτσα, είπε: «Είναι ένα ζευγάρι που μετά τη διάλυση της Γιουγκοσλαβίας ψάχνουν το άψυχο σώμα του γιου τους. Ο νεκρός γιος είμαι εγώ που είμαι πάντα παρών! Έχει και στοιχεία κωμωδίας. Είναι ένα καταπληκτικό έργο. Είναι μια πρωτοβουλία που έχουμε αναλάβει ένα θέατρο που έχουμε αναλάβει μια νέα ομάδα. Σκουπίζουμε εμείς, κάνουμε ταξιθεσία εμείς».

Διαβάστε επίσης

Το προξενιό της Ιουλίας spoiler: Η επιστροφή του Ανέστη θα φέρει αναταραχές στη Χάδω και…