Το τελευταίο αντίο των συντελεστών του Μega Καλημέρα – Πάτρας: «Όλα γίνονται για το καλό!»
Πρωινές εκπομπές

Το τελευταίο αντίο των συντελεστών του Μega Καλημέρα – Πάτρας: «Όλα γίνονται για το καλό!»

Το τελευταίο αντίο των συντελεστών του Μega Καλημέρα – Πάτρας: «Όλα γίνονται για το καλό!»

Η εκπομπή έριξε οριστικά αυλαία

Σε κλίμα συγκίνησης έριξε αυλαία το Mega Καλημέρα με τους συνεργάτες μπροστά από την κάμερα να αποχαιρετούν ένας ένας το κοινό.

«Είναι η δική σου στιγμή Θανάση. Εγώ θέλω να πω ότι είμαι ευγνώμων για το τηλεφώνημα που μου έκανε ο Γιώργος Μπέζας που ήταν αφορμή να μπω στην ομάδα υπέροχων ανθρώπων. Να ευχαριστήσω όλους εσάς για την υπέροχη εμπειρία και όλους όσοι είναι πίσω από τις κάμερες και τις κυρίες στο μακιγιάζ, το κοντρόλ» είπε η Νανά Παλαιτσάκη.

«Θα είμαστε και δεμένοι, να έχουμε υγεία και αξιοπρέπεια, ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους, είναι τόσα πολλά τα ονόματα και πίσω από τις κάμερες. Εύχομαι το καλύτερο για όλους. Φεύγω με πολύ μεγάλο χαμόγελο» είπε η βραχνή Αφροδίτη Γραμμέλη.

«Τα συναισθήματά μου είναι ανάμεικτα, θα μιλάμε στο τηλέφωνο, έχω μια μελαγχολία που δεν θα σας ξαναδώ» είπε η Φλορίντα Πετρουτσέλι.

Ο Στέφανος Κωνσταντινίδης ευχαρίστησε «τους ρεπορτεράρες μας» και τόνισε πόσο ωραίο ήταν το κλίμα χωρίς διαπληκτισμούς και ψεύτικα χαμόγελα.

«Θέλω κι εγώ μετά από 3 χρόνια παρουσίαση να ευχαριστήσω όλους τους συνεργάτες, την παρουσιάστρια της εκπομπής που είχα την τιμή να συνεργαστούμε 3 χρόνια, τη Φλοριντάρα μου που τη γνωρίζω περισσότερο από τα άλλα παιδιά, θέλω να ευχαριστήσω το κανάλι, τον Γιώργο Μπέζα, τον Βασίλη Γρηγορόπουλο, τον Κώστα Σούσουλα, τον αρχισυντάκτη, τον Κώστα Τσουρό που εύχομαι να μακροημερεύσει.

Και θέλω να κλείσω λέγοντας ότι όλα γίνονται για το καλό και όλα θα γίνουν με το καλό. Ελπίζω να τα ξαναπούμε» είπε μεταξύ άλλων κλείνοντας ο Θανάσης Πάτρας.