Τόνια Σωτηροπούλου: «Έχω RIP face και νομίζω πώς είμαι μόνιμα σε μια καταστολή»
Πρωινές εκπομπές

Τόνια Σωτηροπούλου: «Έχω RIP face και νομίζω πώς είμαι μόνιμα σε μια καταστολή»

Τόνια Σωτηροπούλου: «Έχω RIP face και νομίζω πώς είμαι μόνιμα σε μια καταστολή»

Καλεσμένη στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» βρέθηκε η Τόνια Σωτηροπούλου και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στον έγγαμο βίο της με τον Κωστή Μαραβέγια.

Στην αρχή μιλώντας για την ταινία του James Bond όπου και συμμετείχε, η συζήτηση κατέληξε σχετικά με την ηρεμία που έχει στη φωνή της.

Η ηθοποιός με το μοναδικό της χιούμορ δεν δίστασε να σχολιάσει και την έκφραση του προσώπου της.

«Έχω Rest in Peace face. Και λέω στον εαυτό μου “Γλύκανε μωρή”. Νομίζω ότι είμαι μόνιμα σε καταστολή. Θα με ακούσετε να φωνάζω αλλά όχι συχνά. Οι γείτονες μπορεί να έχουν ακούσει αλλά δεν το έχουν θίξει, δεν τολμάνε. Στο Παγκράτι είναι διακριτικοί», ανέφερε με χιούμορ.

Σχετικά με το γάμο της και εάν έχει αλλάξει κάτι, είπε: «Δεν έχει αλλάξει τίποτα. Περνάμε πολύ ωραία. Η Ύδρα είναι το αγαπημένο μου μέρος στον κόσμο. Με τον Κωστή γνωριζόμασταν πάντα, είχαμε κοινούς φίλους και βρεθήκαμε από κοντά σε μια πρεμιέρα μιας ταινίας. Μετά από καιρό πήγαμε για καιρό και ό,τι είναι γραφτό να γίνει, είναι. Η Τόνια ο “γύπας”. Αισθάνομαι ότι αγκαλιάζω λίγο περισσότερο την χαρά. Ο Κωστής είναι nickelodeon.

Νομίζω ότι δεν πέρασα την μετεφηβική μου φάση και δεν την ξεπέρασε γρήγορα. Είχα την πεποίθηση ότι η ευτυχία είναι στιγμές. Ακόμα και η μελαγχολία, όταν μαθαίνεις να ζεις με αυτό, ή με μια συνθήκη όπως θλίψη ή κατάθλιψη, όσο δυσάρεστο και εάν είναι, είναι δύσκολο να φύγεις. Έχεις μάθει να επιβιώνεις με αυτό.

Με επηρέασαν και άνθρωποι του παρελθόντος μου. Είμαστε οι επιλογές μας! Είναι σημαντικό να έχεις έναν περίγυρο υποστηρικτικό και να επιλέξεις να μην αισθάνεσαι έτσι, να μην είσαι σε ένα περιβάλλον που είναι κακοποιητικό και τοξικό. Ευτυχώς το πέρασα σε μικρή ηλικία αυτό και δούλεψα πολύ με τον εαυτό μου».