UPDATE – Τραγωδία στην άσφαλτο: Τέσσερις οι νεκροί και δεκάδες τραυματίες από σύγκρουση τουριστικού λεωφορείου με δύο ΙΧ
Πρωινές εκπομπές

UPDATE – Τραγωδία στην άσφαλτο: Τέσσερις οι νεκροί και δεκάδες τραυματίες από σύγκρουση τουριστικού λεωφορείου με δύο ΙΧ

UPDATE – Τραγωδία στην άσφαλτο: Τέσσερις οι νεκροί και δεκάδες τραυματίες από σύγκρουση τουριστικού λεωφορείου με δύο ΙΧ

Ένας διασωληνωμένος στο «Ιπποκράτειο»

Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής (10/9) στο 521ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Αθηνών – Θεσσαλονίκης, στην έξοδο προς Ευζώνους.

Λεωφορείο με τουρίστες από τη Σερβία συγκρούστηκε με δύο οχήματα και σύμφωνα με την Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας, υπάρχουν 3 νεκροί.

Πρόκειται για τους ι 3 επιβάτες του ενός αυτοκινήτου, ενώ ο τέταρτος επιβάτης του ίδιου αυτοκινήτου, ένας 60χρονος ο οποίος νοσηλεύεται διασωληνωμένος στο «Ιπποκράτειο» νοσοκομείο, στη Θεσσαλονίκη.

Στο τουριστικό λεωφορείο επέβαιναν 80 επιβάτες, εκ των οποίων πάνω από τους 47 έχουν τραυματιστεί, χωρίς να κινδυνεύει η υγεία τους.

Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο «Ιπποκράτειο», με τους 5 να είναι σε σοβαρή κατάσταση, ενώ στα νοσοκομεία Κιλκίς και Γουμένισσας μοιράστηκαν οι υπόλοιποι, πιο ελαφριά τραυματίες, για προληπτικούς λόγους.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, την ώρα του δυστυχήματος το δεύτερο αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν μια 38χρονη μητέρα με το 6χρονο παιδί της, έπεσε πάνω στο πρώτο, χωρίς όμως να τραυματιστούν, ενώ το τουριστικό λεωφορείο μετά τη σύγκρουση ανατράπηκε.

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα δυνάμεις της Πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό των επιβατών του ενός οχήματος, ενώ δε χρειάστηκε η παρέμβαση τους στο λεωφορείο που ανατράπηκε της πορείας του.

UPDATE

Υπέκυψε στα τραύματα του και ο τέταρτος επιβάτης του επιβατικού οχήματος, που συγκρούστηκε νωρίς το πρωί με τουριστικό λεωφορείο, στο 522ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Αθηνών Ευζώνων, στον Δήμο Παιονίας Κιλκίς, ανεβάζοντας σε τέσσερις τους νεκρούς στο δυστύχημα.
Πρόκειται για τέσσερις άνδρες ηλικίας από 68 έως 73 ετών, εκ των οποίων οι τρεις Έλληνες και ένας υπήκοος Ρωσίας.
Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκαν 49 από τους 81 επιβάτες του τουριστικού λεωφορείου, που έφερε πινακίδες Σερβίας, ενώ για ιατρικές εξετάσεις μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο και μία μητέρα με το ανήλικο παιδί της, που επέβαιναν σε δεύτερο επιβατικό ΙΧ, που ενεπλάκη στο δυστύχημα μετά τη σύγκρουση του πρώτου ΙΧ με το λεωφορείο.
Η τροχαία διεξάγει έρευνα για τη συνθήκες του δυστυχήματος.

Διαβάστε ακόμα

Blue Horizon: «Ρε πάτε καλά; Επιπλέει» – Οι συνομιλίες του καπετάνιου με τον ύπαρχο – (Ηχητικό)