Τραϊάνα Ανανία: «Είναι φάση είναι delulu, έχω προτάσεις θεατρικές ενώ προβάλλομαι τραγουδιστικά»
Πρωινές εκπομπές

Τραϊάνα Ανανία: «Είναι φάση είναι delulu, έχω προτάσεις θεατρικές ενώ προβάλλομαι τραγουδιστικά»

Τραϊάνα Ανανία: «Είναι φάση είναι delulu, έχω προτάσεις θεατρικές ενώ προβάλλομαι τραγουδιστικά»

Ο Δημήτρης Κόκοτας και η Τραϊάνα Ανανία μίλησαν για τη συμμετοχή τους στο J2US και τις καριέρες τους

Ο Δημήτρης Κόκοτας και η Τραϊάνα Ανανία βρέθηκαν καλεσμένοι στην εκπομπή Πρωινό Σουσού και μίλησαν για την εμπειρία τους από το χώρο της μουσικής αλλά και τον χώρο της υποκριτικής μέσα από την πορεία της καριέρας τους.

Οι δυο καλλιτέχνες αρχικά αναφέρθηκαν στην συνεργασία τους επί σκηνής στο σόου του J2US, τι είπαν:

«Αν θέλεις να κανείς κάτι σαν ομάδα το κάνεις σαν ομάδα, έχουμε σίγουρα τις στιγμές μας με πολλή ένταση, τις στιγμές με πολλή πλάκα και όλο αυτό για εμένα στο τέλος λειτουργεί και βγαίνει στη σκηνή», ανέφερε ο Δημήτρης Κόκοτας.

«Δεν είναι αυστηρός ίσα ίσα που είναι πολύ αγχώδης και τελειομανής, έτσι είμαι και εγώ» είπε η Τραϊάνα

Η Τραϊάνα Ανανία θέλησε να αναφερθεί στην τραγουδιστική της καριέρα που είναι άγνωστη:

«Προφανώς και έχω τραγουδήσει επαγγελματικά αλλά αυτό δεν το ξέρει κανείς. Στα σχήματα που ήμουν, επειδή ήμουν πάντα σε μικρό ρόλο με έβλεπαν οι καρέκλες των μαγαζιών, οι καρέκλες αν ρωτήσετε ξέρουν ότι τραγουδάω οι άνθρωποι στην Ελλάδα όχι. Εμένα με ενοχλεί που ένας άνθρωπος βλέπει μια κοπέλα που βρήκε κάπου να δείξει το τραγουδιστικό της ταλέντο και αντί να την στηρίξει κάθεται και τρώγεται.

Το πρώτο μιούζικαλ που έκανα ήταν πέρυσι. Θα μπορούσε με κάποιο τρόπο μέσα στο χώρο να μαθευτεί ότι τραγουδάω, μπορεί να μην ήθελαν αλλά όλα έχουν τη στιγμή τους. Δεν είμαι η μόνη που δεν μου έχουν δοθεί ευκαιρίες».

Ο Δημήτρης Κόκοτας αναφέρθηκε στην επιστροφή του στα καλλιτεχνικά δρώμενα:

«Νιώθω σαν να ξεκινάω από την αρχή. Είμαι σε φάση να βγάλω καινούργιο τραγούδι. Ήταν επιλογή μου να μην βγαίνω στην τηλεόραση γιατί δεν είχα κάτι να πω πάνω στη δουλειά, μετά το ξανασκέφτηκα και είπα έπρεπε να είχα βγει».

Στη συνέχεια η Τραϊάνα Ανανία αναφέρθηκε στις επαγγελματικές προτάσεις που της έχουν γίνει με αφορμή την παρουσία της στο J2US.

«Θα σου πω και εγώ αυτό που λένε όλοι, ”έχω πάρα πολλές προτάσεις και δεν μπορώ να αποφασίσω…”. Παραδόξως έχω περισσότερες προτάσεις θεατρικές ενώ αυτή τη στιγμή προβάλλομαι τραγουδιστικά. Για να καταλάβεις πόσο ”yolo” και ”delulu” είναι η φάση. Προτάσεις για περιοδεία, πολλές, μέχρι τώρα δεν είχα. Τώρα που ακούγεται η φωνή με θέλουν για θέατρο, δεν βγάζεις άκρη».

Για την κακοποιητική συμπεριφορά που έχει λάβει από το χώρο της υποκριτικής, είπε:

«Οι ηθοποιοί έχουν φάει πολύ κακομεταχείριση, γιατί έχω κάνει περιοδεία, σε επίπεδο διαβίωσης, το που τρώμε και που κοιμόμαστε. Όχι τόσο στην συμπεριφορά όμως αλλά στο ”έλα μωρέ άστους θα τα βγάλουν πέρα”. Στην πρώτη μου δουλειά έπειτα έχω μιλήσει για την κακομεταχείριση που είχα λάβει από τον Γιώργο Κιμούλη. Δεν ξεπερνιέται κάτι κακοποιητικό, πέρασαν οκτώ χρόνια για να ξανακάνω θέατρο. Έκανα ψυχοθεραπεία από τότε και πέρα από αυτό μιλούσα και με άλλους ηθοποιούς οι οποίοι προσπαθούσαν να με πείσουν ότι δεν είναι έτσι χώρος και να δώσω μια ευκαιρία στο χώρο».

«Όταν ήμουν δεκαεννέα που είχα μόλις βγει από τη σχολή, τι θα πήγαινα να πω; Ότι αυτός ο κύριος μου φέρθηκε έτσι; Μόλις είχα βγει από τη σχολή. Στα είκοσι οκτώ που ήμουν σε μια τηλεοπτική παραγωγή, με πίεσαν παρά πολύ και είπα στο σκηνοθέτη, ”τι είπες; πως μου μιλάς έτσι; όταν θα ξεκλειδώσω θα πάμε τη σκηνή”. Εγώ είχα την αυτοπεποίθηση να το πω τότε όμως. Δεν είδα να μιλάνε όμως άλλοι ηθοποιοί, τους καταπατάνε και δεν μιλάνε. Δεν είναι όμως ότι εγώ έχω κάποια πλάτη να στηρίζει, πάω με το σταυρό στο χέρι».

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή: