Τραϊάνα Ανανία:«Υπάρχουν ζευγάρια στο J2US που μπορεί να κάνουν πρόβα όλη μέρα στο σπίτι…»
Πρωινές εκπομπές

Τραϊάνα Ανανία:«Υπάρχουν ζευγάρια στο J2US που μπορεί να κάνουν πρόβα όλη μέρα στο σπίτι…»

Τραϊάνα Ανανία:«Υπάρχουν ζευγάρια στο J2US που μπορεί να κάνουν πρόβα όλη μέρα στο σπίτι…»

Η Τραϊάνα Ανανία, ο Χρήστος Αντωνιάδης και η Σοφία Αρβανίτης μίλησαν στις κάμερες για το J2US

Η Τραϊάνα Ανανία, ο Χρήστος Αντωνιάδης και η Σοφία Αρβανίτη έκαναν δηλώσεις μεταξύ άλλων στις κάμερες και στην κάμερα της εκπομπής Happy Day για το “J2US”.

H Τραϊάνα Ανανία σχολίασε την αδικία του προνομίου κάποιων ζευγαριών να κάνουν πρόβα όλη μέρα, και το γεγονός ότι κάποια ζευγάρια, είναι ζευγάρια και στη ζωή.

«Υπάρχουν ζευγάρια που μπορεί να περνάνε πολύ χρόνο μαζί και όλη μέρα στο σπίτι να κάνουν πρόβα για το “J2US” και αυτό είναι άδικο. Οπότε η ζωή είναι άδικη. Μόλις αντιληφθώ κάποιο κρυφό ζευγάρι μέσα στο “J2US”, θα σας ενημερώσω. Οι κεραίες μου έψαχναν φαγητό και νερό στα μεσοδιαστήματα και όχι ζευγάρια», τόνισε η ηθοποιός.

Στη συνέχεια ο Χρήστος Αντωνιάδης σχολίασε τις δηλώσεις:

«Αν η Τραϊάνα Ανανία είπε ότι η ζωή είναι άδικη, εγώ θα πω ότι είναι ένα τηλεοπτικό προϊόν και ότι δεν έχει και τόση σημασία ποιος έχει την καλύτερη φωνάρα. Αλλά δεν μπορείς να βάλεις στον ίδιο σάκο την Μπάγια Αντωνοπούλου που είναι δημοσιογράφος με την Πηνελόπη Αναστασοπούλου που έχει πολλά χιλιόμετρα σε τραγούδι και σε μουσικές σκηνές».

Ακόμη η Μπάγια Αντωνοπούλου μίλησε για πιθανές επιστροφές, σχολιάζοντας:

«Δεν γνωρίζω αν θα πάω στο ”J2US”, δεν έχω ενημερωθεί. Είδα ότι είναι η Άντζελα Δημητρίου. Υπάρχουν κάποια πρόσωπα τα οποία προκαλούν την τηλεόραση με την στάση τους, με την κουλτούρα τους, τις τοποθετήσεις τους. Υπάρχουν και αλλά που είναι πιο ήσυχα».

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή:

Διαβάστε επίσης:

J2US – Τα ζευγάρια: Όσα θέλετε να μάθετε για τους λαμπερούς συμμετέχοντες