Τριαντάφυλλος: «Ήταν φάουλ της Φαίης Σκορδά»
Πρωινές εκπομπές

Τριαντάφυλλος: «Ήταν φάουλ της Φαίης Σκορδά»

Τριαντάφυλλος: «Ήταν φάουλ της Φαίης Σκορδά»

Ο τραγουδιστής απευθύνθηκε στην παρουσιάστρια

Για τον νέο κύκλο του Survivor, τους παίκτες που ταξίδεψαν για πολλοστή φορά στον Άγιο Δομίνικο, αλλά και για το σχόλιο που έκανε η Φαίη Σκορδά για τον Αλέξη Παππά, μίλησε στις κάμερες ο Τριαντάφυλλος.

«Λάθος, μέγα λάθος, γι’ αυτό έκανα και το στόρι, γιατί ο Αλέξης είναι φίλος, τον θεωρώ οικογένεια. Ήμουν στη Φαίη τις προάλλες αλλά, εάν κάνει κάτι που δεν μου αρέσει, θα βγω και θα το πω», δήλωσε ο τραγουδιστής.

«Ήταν φάουλ της Φαίης εννοείται. Δηλαδή οι άλλοι που πήγαν 5 και 6 φορές γιατί πήγαν Φαίη; Για την εμπειρία, αγάπη μου γλυκιά; Εγώ που πήγα το ’21 πήγα για την εμπειρία; Για τα λεφτά και για να γίνω ξανά γνωστός στη νεολαία και στον κόσμο», πρόσθεσε και συνέχισε:

«Αν θέλω την εμπειρία, μαζεύω την παρέα μου, πηγαίνουμε στο βουνό και το ζούμε εκεί για 5 μέρες. Όλοι πήγαν για τα λεφτά, αγάπη μου γλυκιά.

Όπως κι εσύ έκανες μεταγραφή από ένα κανάλι σε ένα άλλο, γιατί πήγες; Για τα πιο ωραία φώτα, για την κάμερα ή γιατί το μικρόφωνο ήταν πιο ωραίο; Πήγες για τα λεφτά, κορίτσι μου γλυκό».

Ο Τριαντάφυλλος εν συνεχεία αποκάλυψε ότι του έγινε πρόταση να επιστρέψει κι εκείνος στο reality επιβίωσης και μάλιστα με πενταψήφια αμοιβή, ωστόσο είναι κάτι που δεν θα κάνει γιατί δεν θέλει να αφήσει ξανά τον γιο του.

Διαβάστε ακόμα

Τριαντάφυλλος: «Μια δυο φορές σκέφτηκα “Γιατί δεν με δείχνει ο σκηνοθέτης; Θα φύγω!”»