Τριαντάφυλλος: «Όσα μηνύματα και βρισιές να στέλνετε τον Σάκη θα τον αγαπάω»
Πρωινές εκπομπές

Τριαντάφυλλος: «Όσα μηνύματα και βρισιές να στέλνετε τον Σάκη θα τον αγαπάω»

Τριαντάφυλλος: «Όσα μηνύματα και βρισιές να στέλνετε τον Σάκη θα τον αγαπάω»

Η απάντηση στην αδερφή του Σάκη Κατσούλη

Για την επιλογή του να στηρίξει τον Νίκο Μπάρτζη στον τελικό του Survivor All Star, αντί τον αγαπημένο του φίλο, Σάκη Κατσούλη, κατακρίθηκε ο Τριαντάφυλλος, ο οποίος πήρε θέση μέσα από την εκπομπή «Καλοκαίρι #yes» και ξεκαθάρισε ότι τα συναισθήματα αγάπης του προς τον νικητή του reality επιβίωσης δεν έχουν αλλάξει.

Η αδερφή του Σάκη Κατσούλη πραγματοποίησε μία ανάρτηση που αφορούσε στον Ντάφυ και τον «πόλεμο» που έκανε στον Σάκη και ο τραγουδιστής, με αφορμή αυτήν την ανάρτηση, μίλησε στον «αέρα» της εκπομπής του.

Τριαντάφυλλος για Survivor All Star: «Αντιμετώπισες τους φίλους του Σάκη, της Δαλάκα…»

«Αν έχω πει κάτι κακό για τον Σάκη και τη Μαριαλένα τότε εγώ τα παρατάω, βγάζω μικρόφωνα, δεν ξανασχολούμαι, δεν ξαναμιλάω. Δεν έχω πει κάτι κακό για κανέναν. Και μην ξεχνάς κορίτσι μου όμορφο ότι το 2021 είχα έρθει σπίτι σου και στείλαμε ένα βιντεάκι σε έναν ρεπόρτερ για να δείξουμε στον Σάκη ότι είστε πολύ καλά γιατί είχε άγχος το παιδί για την οικογένεια. Η οποία είναι εξαιρετική και την έχω γνωρίσει και κάναμε αγώνα μαζί το 2021. Το να ταυτιστώ με έναν άλλον παίκτη δεν σημαίνει ότι δεν αγαπάω τον Σάκη. Όπως και ο Σάκης ταυτίστηκε με έναν άλλον παίκτη που ήταν αντίπαλός μου, έτσι κι εγώ.

Survivor All Star: Με αυτή τη διαφορά νίκησε ο Σάκης Κατσούλης τον Νίκο Μπάρτζη

Δεν σημαίνει ότι δεν τον αγαπάω και δεν εύχομαι πάντα τα καλύτερα για εκείνον. Έχουμε περάσει πάρα πολλά και όσα μηνύματα και βρισιές να στέλνετε εδώ πέρα και ο Σάκης θα με αγαπάει και εγώ θα τον αγαπάω. Στο παιχνίδι αυτό δεν μου άρεσε κάτι και δεν ήθελα να είμαι με τον Σάκη. Αν αυτό είναι κακό χίλια συγγνώμη, αλλά εγώ ποτέ ούτε σε έβρισα, ούτε έβρισα οικογένειες. Δεν έχω να λύσω τίποτα, ούτε έβρισα κανέναν και εδώ δεν ήρθα για να απολογηθώ. Εδώ είμαι ένας παρουσιαστής που κάνουμε μια εκπομπή παρεούλα», είπε αρχικά ο Τριαντάφυλλος, με τη Μαριάντα Πιερίδη να τον… διορθώνει:

«Ακόμα τραγουδιστές είμαστε, δεν έχουμε βαπτιστεί παρουσιαστές».

«Όσο και να θέλετε, αυτό που χτίσαμε το 21, επειδή πόνεσε πάρα πολλούς και αντιπάλους, ο Σάκης θα με αγαπάει μια ζωή κι εγώ θα τον αγαπαώ μια ζωή. Το ότι εγώ υποστήριξα τον Μπάρτζη δεν σημαίνει κάτι. Χαίρομαι για τον Σάκη», κατέληξε ο Ντάφυ.