Τριαντάφυλλος προς Σούπερ Κική: «Είσαι λάθος κορίτσι μου! Ε, όχι!»
Πρωινές εκπομπές

Τριαντάφυλλος προς Σούπερ Κική: «Είσαι λάθος κορίτσι μου! Ε, όχι!»

Τριαντάφυλλος προς Σούπερ Κική: «Είσαι λάθος κορίτσι μου! Ε, όχι!»

Ο τραγουδιστής διαφώνησε πλήρως με τη στάση της γνωστής influencer

Αναταραχή στο πάνελ του «Καλοκαίρι #Yes» έφερε η Σούπερ Κική και το απόσπασμα του βίντεό της που προβλήθηκε στην εκπομπή.

Σε αυτό μιλούσε για την εποχή που δούλευε σερβιτόρα σε μαγαζί που εμφανιζόταν η Άλκηστις Πρωτοψάλτη  και ο Σταύρος Ξαρχάκος, χωρίς να γνωρίζει φυσικά ποιος είναι ο μεγάλος μας μουσικοσυνθέτης.

Η ίδια «έκραξε» -όπως λέμε στην αργκό- τον συνθέτη επειδή της έκανε παρατήρηση από σκηνής γιατί έκανε θόρυβο την ώρα που σέρβιρε ενώ της είχε δοθεί εντολή να μην το κάνει. «Ο Ξαρχάκος με έκανε ρεζίλι των σκυλιών» ακούγεται να λέει αποκαλώντας «μυγοσκοτώστρα» την μπαγκέτα του.

Το πάνελ και ειδικά η Μαριάντα Πιερίδη κάπως δικαιολόγησε την άγνοιά της αν και δεν ήταν σύμφωνο με τη στάση της, ο Τριαντάφυλλος όμως το πήρε λίγο πιο… ψηλά.

«Κι εμένα είναι φίλη μου η Κική και τη συμπαθώ αλλά είσαι λάθος κορίτσι μου γλυκό! Όχι ποιος είναι ο Ξαρχάκος! Ο μεγαλύτερος συνθέτης που έχουμε εν ζωή και λες ποιος είσαι κύριε; Ε όχι! Μην πω καμιά λέξη πιο βαριά. Μυγοσκοτώστρα ο Ξαρχάκος; Να τα λες όπως είναι Μαριάντα μου! Γιατί το δημοσιεύεις τώρα; Δεν θέλω όταν κάποιος είναι φίλος μας να γλείφουμε! Ο Ξαρχάκος είναι ο μεγάλος Ξαρχάκος, τέλος» είπε ο τραγουδιστής.