Τριαντάφυλλος σε Μαριάντα Πιερίδη: «Γιατί κάνεις νοήματα; Δολοφονία είναι! Κάντε μου μήνυση»
Πρωινές εκπομπές

Τριαντάφυλλος σε Μαριάντα Πιερίδη: «Γιατί κάνεις νοήματα; Δολοφονία είναι! Κάντε μου μήνυση»

Τριαντάφυλλος σε Μαριάντα Πιερίδη: «Γιατί κάνεις νοήματα; Δολοφονία είναι! Κάντε μου μήνυση»

Ο τραγουδιστής τα είπε έξω από τα δόντια

Σοκαρισμένη είναι η Ελλάδα με το περιστατικό στο λιμάνι του Πειραιά, εκεί όπου υπεύθυνοι του πλοίου Blue Horizon έσπρωξαν τον 36χρονο Αντώνη Καρυώτη έξω από αυτό, την ώρα που ξεκινούσε για το ταξίδι του, με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο μέσα στη θάλασσα.

Τα βίντεο κάνουν τον γύρο του διαδικτύου και συγκλονίζουν, καθώς φαίνεται ξεκαθάρα ο άνδρας να τρέχει να προλάβει το καράβι και οι άνθρωποι του πληρώματος να τον σπρώχνουν με αποτέλεσμα να πέσει στη θάλασσα και να πνίγεται στα κύμματα.

Η εκπομπή «Καλοκαίρι #Yes» φιλοξένησε το πρωί της Τετάρτης (6/9), τον δήμαρχο Αγίου Νικολάου, Δημήτρη Ζερβό, ο οποίος μίλησε για τον αδικοχαμένο 36χρονο, ενώ στη συζήτηση που είχε με τους παρουσιαστές, ο Τριαντάφυλλος ξέσπασε.

«Είναι σοκαριστικό το πώς σκέφτηκαν αυτοί οι δύο άνθρωποι και γιατί έγινε αυτό. Περιμένουμε να δούμε με ηρεμία τι θα γίνει γιατί είναι θέματα που μπορεί να σηκώσουν ατμό και μερικές φορές οδηγούνται σε λάθος κατευθύνσεις οι αντιδράσεις του κόσμου» δήλωσε μεταξύ άλλων ο δήμαρχος Αγίου Νικολάου.

«Όταν βλέπεις αυτή την εικόνα, η πρώτη σκέψη που έρχεται στο μυαλό είναι γιατί δεν έδωσες το χέρι σου να τον πιάσεις;» είπε η Μαριάντα Πιερίδη, με τον Τριαντάφυλλο να παίρνει τον λόγο:

«Τι εννοείται δήμαρχέ μου “τι έγινε;”. Ανέβηκε πάνω στο πλοίο, ζούσε και τον σπρώχνουν. Ό,τι κι αν έγινε, αφού ξέρεις εσύ που δουλεύεις εκεί ότι ό,τι κι αν γίνει, θα πέσει στη θάλασσα και πολύ πιθανόν να τον πνίξουν τα νερά. Άρα είναι δολοφονία; Είναι κάτι άλλο; Δεν κατάλαβα Μαριάντα μου, γιατί κάνεις νοήματα; Δολοφονία είναι! Κάντε μου μήνυση. Σπρώχνεις τον άλλον έτσι;».

 Διαβάστε ακόμα

Blue Horizon: Νέο σοκαριστικό βίντεο της τραγωδίας – «Τον τράβηξε η δίνη, όλος ο κόσμος φώναζε»