Τριαντάφυλλος: «Τσολάκη ετοιμάσου!»
Πρωινές εκπομπές

Τριαντάφυλλος: «Τσολάκη ετοιμάσου!»

Τριαντάφυλλος: «Τσολάκη ετοιμάσου!»

Ο τραγουδιστής φαίνεται ότι επιστρέφει στην τηλεόραση

Ο Τριαντάφυλλος μίλησε στο «Πρωινό Σουσού» για το τηλεοπτικό του μέλλον στο Open και για το… «ραντεβού» του με τον Κωνσταντίνο Βασάλο.

«Το Open το αγαπάω, η σύσκεψη πήγε πολύ ωραία, οικογενειακά, μιλήσαμε, είπαμε κάποια πράγματα τα οποία τα έχουμε αφήσει στον “αέρα”, όλα καλά, αγαπάω το Open, αγαπάω και την Τσολάκη, οπότε θα δείξουν όλα», δήλωσε ο τραγουδιστής.

Για τη νέα εκπομπή του καναλιού που θα είναι «γυναικεία υπόθεση» απάντησε: «Είναι γυναικεία υπόθεση, είναι αντρική υπόθεση που δουλεύουμε σκληρά οπότε το Σαββατοκύριακο είναι δύσκολο αυτή τη στιγμή. Τα κορίτσια είναι ωραία, θα είναι τέλειο, θα τις στηρίξω. Εγώ ό,τι πει ο Νικόλας, θα το κάνω».

«Μου αρέσουν τα παιδιά, και το πρωινό και το απογευματινό και όλα, το θέμα είναι να μπορείς να το κάνεις, να έχεις τον χρόνο. Αν δεν έκανα τη δουλειά που κάνω, θα σου έλεγα με χίλια εκπομπή. Τσολάκη ετοιμάσου!», δήλωσε και συνέχισε:

«Θα έρθω εκεί στην εκπομπή, να κάτσουμε να τα πούμε και βλέπουμε. Θέλω να έρθω να θυμηθώ, να βάλω το ακουστικό λίγο και να περάσουμε τέλεια. Δεν ξέρω για πάνελ, δεν έχουμε μιλήσει ακόμα. Ε τι; Θα πάρω τη θέση της Τσολάκη; Δηλαδή θα γίνω Τσολάκης; Δεν γίνεται αυτό. Έχετε και dream team εκεί».

Για το αν θα είναι σχολιαστής του Survivor απάντησε: «Θα σχολιάζω το Survivor; Θα με σχολιάζετε εσείς; Θα είμαι εκεί; Θα είμαι από δω; Θα είμαι αλλού; Πού θα είμαι τελικά; σχολιάζει το Survivor εμένα; Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στον Κοκλώνη, ό,τι μου πει το κάνω».

Ο Τριαντάφυλλος μίλησε και για την κόντρα με τον Κωνσταντίνο Βασάλο και του έκανε πρόταση να πάνε για φαγητό για να τα βρουν.

«Δεν έχουμε μιλήσει με το παιδί. Θα βρεθούμε κάποια στιγμή, θα πάμε να φάμε που είμαστε και οι δυο φουσκωτούληδες, θα κεράσω εγώ και μια χαρά», είπε αρχικά και συνέχισε:

«Ο πιο μικρός παίρνει τηλέφωνο τον πιο μεγάλο, έτσι δεν πάει; Όχι σε σταριλίκι, πιο μεγάλος σε ηλικία. Μην παρεξηγηθώ. Όταν θα βγούμε, εννοείται πως θα τον συμβουλέψω για να γίνει ακόμα καλύτερος. Θα μιλήσουν τα νούμερα! Τα νούμερα μίλησαν το καλοκαίρι; Τα νούμερα μίλησαν το ’21; Άρα πρέπει να με ρωτήσει «πως το έκανες αυτό, ρε φίλε και πας τόσο καλά;» και θα του πω εγώ «Κωνσταντίνε μου, άκου να δεις». Μιας και τον συμπαθώ κιόλας θα τον βοηθήσω για να ανέβει κι άλλο»,

Διαβάστε ακόμα

Τριαντάφυλλος: Η ανατρεπτική πρόταση για το Πρωινό Σουσού – Τι απάντησε;