TV Queen: Αυτοί είναι οι τρεις καθηγητές της σχολής παρουσιαστριών
Πρωινές εκπομπές

TV Queen: Αυτοί είναι οι τρεις καθηγητές της σχολής παρουσιαστριών

TV Queen: Αυτοί είναι οι τρεις καθηγητές της σχολής παρουσιαστριών

Ονόματα - έκπληξη και διαγωνιζόμενες έτοιμες για όλα!

Δύο ημέρες έμειναν για την πρεμιέρα του νέου reality του OPEN, TV Queen και άπαντες περιμένουν να γνωρίσουν τις επίδοξες παρουσιάστριες που θα διαγωνιστούν για να κερδίσουν το «χρυσό» συμβόλαιο με την Barking Well και μια θέση στην τηλεοπτική ζωή της χώρας!

Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, οι διαγωνιζόμενες θα είναι 17, μεταξύ των οποίων θα δούμε μια πρώην σύντροφο πολύ γνωστού ποδοσφαιριστή, μία κοπέλα που έχει το δικό της κανάλι στο YouTube που θέλει να κάνει τη δική της ψυχαγωγική εκπομπή, αλλά και μία δημόσια υπάλληλο.

Η Ελένη Τσολάκη, πέρα από τις λεπτομέρειες που έδωσε για τις διαγωνιζόμενες, αποκάλυψε ποιοι θα είναι οι τρεις καθηγητές της σχόλης!

Σύμφωνα με την παρουσιάστρια, εκτός από τον Ανδρέα Μικρούτσικο ο οποίος θα είναι ο διευθυντής της σχολής, στις θέσεις των καθηγητών θα καθίσουν η Έλενα Χριστοπούλου, ο Τάσος Τρύφωνος και ο Παντελής Τουτουντζής, ενώ διευθύνων σύμβουλος θα είναι η Κατερίνα Γκακάκη.

Όπως είπε ο Νίκος Γεωργιάδης, η παραγωγή ήθελε η χημεία ανάμεσα στις παίκτριες να είναι εκρητική γι αυτό και έγιναν αλλαγές μέχρι την τελευταία στιγμή.

Το reality θα διαρκέσει 12 εβδομάδες και κάθε εβδομάδα θα αποχωρεί και μία διαγωνιζόμενη.

Διαβάστε ακόμα

TV Queen: Νέες πληροφορίες για τις υποψήφιες – Η σύζυγος ποδοσφαιριστή και η αεροσυνοδός