Τζένη Διαγούπη: «Δεν έχω ζήσει τον απόλυτο έρωτα, αυτά είναι για το θέατρο»
Πρωινές εκπομπές

Τζένη Διαγούπη: «Δεν έχω ζήσει τον απόλυτο έρωτα, αυτά είναι για το θέατρο»

Τζένη Διαγούπη: «Δεν έχω ζήσει τον απόλυτο έρωτα, αυτά είναι για το θέατρο»

Η Τζένη Διαγούπη μίλησε στην εκπομπή Happy Day και την Όλγα Λαφαζάνη

Η Τζένη Διαγούπη παραχώρησε συνέντευξη στην Όλγα Λαφαζάνη και το Happy Day και μίλησε για την προσωπική της ζωή, την καθημερινότητά της και τον Νίκο Μουτσινά.

Αναφερόμενη στην προσωπική της ζωή και την καθημερινότητα, είπε:

«Σε νεότερη ηλικία μού είχαν κάνει προξενιό, μου άρεσε ο άνθρωπος που μου προξένεψαν αλλά δεν ήταν να είμαστε μαζί.

Στο σπίτι κάνω όλες τις δουλειές μόνη μου, αλλά δεν καταλαβαίνω αυτό που μου έλεγε η μάνα μου πρέπει να κάνεις τα τζάμια πριν βάλεις τα χαλιά.

Θα μπορούσα να συζήσω σε ένα μεγάλο σπίτι αν ο καθένας είχε την κρεβατοκάμαρά του, την κουζίνα του, το σαλόνι του. Αν ήταν μια έπαυλη ναι φυσικά!

Τον απόλυτο έρωτα δεν τον έχω νιώσει, αυτά είναι για το θέατρο. Η ζωή είναι συμβιβασμός, αν ζούσα τον απόλυτο έρωτα θα ήμουν και μαζί του.

Δεν έχω θέμα με την ηλικία μου, τη λέω και την υποστηρίζω. Με ενοχλεί όταν κρύβουν την ηλικία τους με παρεμβάσεις. Δεν μου αρέσουν οι παρεμβάσεις στο πρόσωπο, γιατί να κάνεις κάτι για να φαίνεσαι πιο νέα; Τα έχεις ζήσει ήδη αυτά τα χρόνια. Για να φαίνεσαι πιο νέα στο φακό;».

Για την συνήθεια της να κουβαλά φάρμακα μαζί της, είπε:

«Η τσάντα μου είναι γεμάτη φάρμακα και αναλγητικά. Τα έχω μαζί μου για ασφάλεια, έχω και στο καμαρίνι μου ολόκληρο φαρμακείο. Όταν πάω ταξίδι παίρνω ένα τσαντάκι με φάρμακα. Κάποτε είχα και ένεση κορτιζόνης, αλλά μετά σκέφτηκα δεν θα ήξερα να την κάνω και δεν ξαναπήρα».

Για τον Νίκο Μουτσινά και τα επαγγελματικά του σχέδια, είπε:

«Ο Νίκος Μουτσινάς είναι καλά ξεκουράζεται και ετοιμάζει διάφορα πράγματα. Δεν ξέρω αν θα τον δείτε τηλεοπτικά, μπορεί θεατρικά ή κινηματογραφικά».

Δείτε όλη τη συνέντευξη από την εκπομπή: