Τζένη Καζάκου: «Με χαστούκισε καθηγητής στο λύκειο – Πήραμε την αστυνομία»
Πρωινές εκπομπές

Τζένη Καζάκου: «Με χαστούκισε καθηγητής στο λύκειο – Πήραμε την αστυνομία»

Τζένη Καζάκου: «Με χαστούκισε καθηγητής στο λύκειο – Πήραμε την αστυνομία»

Η ηθοποιός αποκάλυψε την κακοποιητική συμπεριφορά που δεχτηκε στο λύκειο, αλλά και για τον Παράδεισο των Κυριών

Για τον Παράδεισο των Κυριών, τον ρόλο της, αλλά και την οικογένειά της μίλησε η Τζένη Καζάκου στο Happy Day, ενώ αποκάλυψε και την κακοποιητική συμπεριφορά που δέχτηκε από καθηγητή της στο λύκειο.

«Είναι μια δουλειά που την αγάπησα από την πρώτη στιγμή. Η Γεωργία είναι ένα λουλούδι που τη βλέπω να ανθίζει. Τώρα που έγινε μαμά έχει δυναμώσει πάρα πολύ. Ο Πάρης δείχνει ότι το έχει μετανιώσει και θα τη διεκδικήσει έντονα», δήλωσε αρχικά η Τζένη Καζάκου.

«Ζω με τη μητέρα μου στο ίδιο σπίτι, είμαστε φίλες. Δεν είμαι vegan όπως εκείνη, σέβομαι και σέβεται τις διατροφικές συνήθειες μας», τόνισε ενώ για τα δύο αδέρφια της, απάντησε: «Με τον Ιάσον που είναι σχεδόν 11 ετών έχουμε τρομερή αγάπη ο ένας για τον άλλον. Με την αδερφή μου είναι άλλη η σχέση, έχουμε 6 χρονια διαφορά. Καλή είναι η σχέση μας, πιο παλιά είχαμε μεγάλη απόσταση, τώρα είμαστε σαν φίλες».

Για τα χρόνια στο σχολείο: «Ήμουν έντονος χαρακτήρας. Υπήρχαν κλίκες, παρέες και παραβατικά. Για να επιβιώσω εκεί έπρεπε να βγάλω τη σκληρή πλευρά μου. Έχω δεχτεί κακοποιητικές συμπεριφορές κυρίως από καθηγητές. Στο γυμνάσιο με αντιμετώπιζαν σαν χαζή επειδή έχω δυσλεξία. Με μείωναν επειδή δεν μπορούσα να μπω στους ρυθμούς που είχαν μπει τα υπόλοιπα παιδά. Ήμουν 6-7 χρονών όταν με τη μαμά καταλάβαμε ότι έχω δυσλεξία».

Και αποκάλυψε: «Στην α’ λυκείου, επειδή μιλούσα στην τάξη, ήρθε ο καθηγητής και με χαστούκισε. Εκείνη τη στιγμή κοκκάλωσα. Δεν μπορούσα να αντιδράσω. Γύρισα σπίτι με είδε η μητέρα μου, ήταν τόσο πολύ το σοκ που δεν μπορούσα να συνειδητοποιήσω αυτό που έγινε. Την επόμενη μέρα ήρθαν στο σχολείο οι γονείς μου, πήραμε την αστυνομία και τράβηκε το θέμα. Τον άλλαξαν τμήμα, όμως το θέμα δεν σταμάτησε εκεί. Ο άνθρωπος αυτός δωροδοκούσε με βαθμούς τα παιδιά της γ’ λυκείου για να μου κάνουν ψυχολογικό πόλεμο».

Διαβάστε ακόμα

Τζένη Καζάκου: «Έφαγα γερό χαστούκι από τη ζωή. Ήταν μια πληγή για εμένα»