Τζιοβάνι Σκαράτζι – Ρόδος: Οι δραματικές ώρες που έζησε με τη φωτιά ο παίκτης του MasterChef
Πρωινές εκπομπές

Τζιοβάνι Σκαράτζι – Ρόδος: Οι δραματικές ώρες που έζησε με τη φωτιά ο παίκτης του MasterChef

Τζιοβάνι Σκαράτζι – Ρόδος: Οι δραματικές ώρες που έζησε με τη φωτιά ο παίκτης του MasterChef

Εγκατέλειψε σπίτι και εστιατόριο με τη σύζυγό του λόγω των πυρκαγιών

Πολύ κοντά σε έναν αγαπητό παίκτη του MasterChef 5 έφτασε η τεράστια φωτιά στη Ρόδο. Ο Τζιοβάνι Σκαράτζι ζει και δραστηριοποιείται επαγγελματικά στο νησί των ιπποτών αμέσως μετά την έξοδό του από το ριάλιτι μαζί με τη σύζυγό του, Βίκυ.

Ο παίκτης διατηρεί εστιατόριο στη νότια Ρόδο και μάλιστα με ανάρτησή του ενημέρωσε ότι αυτό κλείνει μέχρι να περάσει ο κίνδυνος.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sole Giaguaro (@solegiaguaro)

«Βρισκόμαστε στην πόλη της Ρόδου καθότι έχουμε φίλους και μας φιλοξενούν ευτυχώς γιατί η κατάσταση είναι δύσκολη και επικίνδυνη από ένα σημείο  και μετά» είπε αρχικά η σύζυγος του παίκτη μιλώντας στην εκπομπή Alpha Tώρα.

«Βλέπαμε τις φλόγες. Από ένα σημείο και μετά δεν σε ενδιαφέρει και η περιουσία. Ωστόσο δεν νιώσαμε ούτε μία στιγμή απειλή για τη ζωή μας. Οι άνθρωποι εδώ και 8 μέρες σβήνουν. Φύγαμε νύχτα. Τα μαζέψαμε και φύγαμε. Χάθηκε μια σεζόν, κάηκαν ξενοδοχεία».

«Το χωριό που δουλεύουμε είναι ακριβώς το επόμενο από εκεί που σταμάτησε η φωτιά. Είναι το Γεννάδι και μετά εμείς. Το Γεννάδι και το Κιοτάρι είναι τα χωριά που πηγαίνουμε καθημερινά. Για μένα ήταν κάτι εντελώς καινούργιο. Το πρώτο ήταν να είμαστε ασφαλείς. Κάθε στιγμή σκέφτομαι τι θα γίνει τώρα. Η μεγαλύτερη ζημιά ήταν στη φύση. Η μεγάλη ερώτηση είναι και τι θα συμβεί στον τουρισμό. Σίγουρα αυτή την εβδομάδα δεν θα κάνουμε τίποτα. Σήμερα θα πάμε στο χωριό να δούμε με τα μάτια μας τι έχει γίνει. Μπορεί από την επόμενη εβδομάδα να προσπαθήσουμε να ξεκινήσουμε» είπε ο παίκτης για την επιχείρησή του.