Τζώνη Καλημέρης: «Είχα απορρίψει τα “Εγκλήματα”. Μετά μουτζωνόμουνα» – «Η Ζήνα Κουτσελίνη όταν άκουσα ότι θα γίνει παρουσιάστρια είπα δεν είναι καλά»
Πρωινές εκπομπές

Τζώνη Καλημέρης: «Είχα απορρίψει τα “Εγκλήματα”. Μετά μουτζωνόμουνα» – «Η Ζήνα Κουτσελίνη όταν άκουσα ότι θα γίνει παρουσιάστρια είπα δεν είναι καλά»

Τζώνη Καλημέρης: «Είχα απορρίψει τα “Εγκλήματα”. Μετά μουτζωνόμουνα» – «Η Ζήνα Κουτσελίνη όταν άκουσα ότι θα γίνει παρουσιάστρια είπα δεν είναι καλά»

«Μπροστά και πίσω από τις κάμερες δεν υπάρχει μια νέα γενιά ανθρώπων που μπορούν να γίνουν παρουσιαστές»

Όπως το είχε υποσχεθεί, ο Τζώνη Καλημέρης ήταν καλεσμένος της Κατερίνας Καινούργιου στην εκπομπή της.

Το πολύπειρο τηλεοπτικό στέλεχος που έχει τεράστιες τηλεοπτικές επιτυχίες στο βιογραφικό του, μίλησε αυτή τη φορά για τις… αποτυχίες του.

«Είχα απορρίψει τα “Εγκλήματα” και το “Οι παντρεμένοι έχουν ψυχή”. Τα Εγκλήματα μου τα είχαν φέρει αργά στη σεζόν και τα ζήτησα για τα Χριστούγεννα και η ομάδα τα πήγε στον ΑΝΤ1.

Μετά μουτζωνόμουνα!».

«Θυμάμαι είχαν έρθει ο Γρηγόρης  Αρναούτογλου με τη Ράνια Θρασκιά στην ΕΡΤ για να κάνουν πρωινό και θεώρησα ότι δεν μπορούν να το κάνουν και τα υπόλοιπα είναι ιστορία.

Τη Ναταλία Γερμανού την έχω απορρίψει για ένα συγκεκριμένο δοκιμαστικό για τηλεπαιχνίδι δεν ήταν καλή. Αυτό της έκανε καλό γιατί στράφηκε προς εκπομπές που της ταιριάζουν. Είναι πολύ καλύτερη σε ελεύθερα φορμά  που δεν βασίζονται σε συνταγή. Η Ναταλία έχει τρομερή προσαρμοστικότητα να χειριστεί πράγματα στον αέρα».

«Η Ζήνα Κουτσελίνη όταν άκουσα ότι θα γίνει παρουσιάστρια είπα δεν είναι καλά. Τι δουλειά έχει αυτή μπροστά από τις κάμερες; Της είχα πει στο τηλέφωνο για το λάθος μου.

Αγγελική Νικολούλη, επίσης. Ήταν άτυπη αρχισυντάκτρια του Χαρδαβέλα και όταν μου είπε ότι είναι έτοιμη να περάσει μπροστά από τις κάμερες την απέρριψα ασυζητητί. Έχω αρκετές κακές κρίσεις.

Μαθαίνεις από τα λάθη σου, αυτά τα λάθη μας μας βοηθούν να γίνουμε λίγο πιο αντικειμενικοί με τον εαυτό μας».

«Δύο τεράστια ταλέντα που φταίμε κι εμείς τα κανάλια που δεν τα χειριστήκαμε σωστά είναι ο Μίλτος Μακρίδης και ο Γιώργος Μητσικώστας.

Ο Μίλτος τότε είναι το new thing. Ίσως φταίμε κι  εμείς που δεν του δώσαμε τις  ευκαιρίες που έπρεπε να του δώσουμε

Τον Γιώργο ήθελα να του δώσω την πρωινή ζώνη 7-10 στο Star αλλά δεν κάθισα αρκετά για να μπορέσω να το κάνω».

Όπως ανέφερε, του είχε προταθεί να παρουσιάσει το Survivor όταν ήταν παίκτης ο Μαρκουλάκης.

«Με είχαν πιέσει αρκετά. Πιστεύω ότι δεν μπορείς να είσαι αφεντικό του εαυτού σου. Εξισώνομαι με όλους τους άλλους που κάνουν αυτή τη δουλειά και δεν υπάρχει η σαφής διαχωριστική γραμμή του αφεντικού. Με έχει διαψεύσει βέβαια ο Λάτσιος.

Ο Νίκος Μουτσινάς μπορεί ο ίδιος να δημιουργήσει την τηλεθεάσή του.

Η Εύα Καϊλή μου άρεσε σαν παρουσιάστρια, ήταν ένα καθαρό πρόσωπο με σωστό λόγο, θα μπορούσε να κάνει μεγάλη καριέρα. Δεν μπορώ να μπω στην ουσία της υπόθεσης, μου δίνει την εντύπωση μιας γυναίκας πολύ ερωτευμένης με τον άντρα  της και αυτό την παρέσυρε.

Και σε ό,τι αφορά τους ανθρώπους πίσω και μπροστά από τις κάμερες δεν υπάρχει μια νέα γενιά ανθρώπων που μπορούν να γίνουν παρουσιαστές. Υπάρχουν ταλαντούχα παιδιά που όμως έχουν πολύ δρόμο να διανύσουν μέχρι να σταθούν στην κάμερα μόνα τους.

Η Ελένη Μενεγάκη το έχω ξαναπεί θα ήταν συγκλονιστική σε late night» είπε μεταξύ άλλων.

Ο Τζώνη Καλημέρης μίλησε και για την προσωπική του ζωή λίγο καιρό αφότου χώρισε με την Χριστίνα Κοντοβά.

«Κλείσαμε έναν κύκλο. Δεν μου αρέσει πολύ να συζητάω για τα προσωπικά μου. Μια χαρά είμαστε με τη Χριστίνα και με την Ada, τη βλέπω πάρα πολύ συχνά και σε επίπεδο μπαμπά κόρης δεν έχει αλλάξει κάτι.

Η Χριστίνα έκανε τρομερές θυσίες, έμεινε πάρα πολύ καιρό στην Αφρική για να καταφέρει αυτό που ήθελε. Τα έκανε όλα μόνη της».