Τζώρτζια Κουβαράκη: Πώς κατάφερε να πάρει τον ρόλο στη Famagusta; «Το ότι ήμουν…»
Πρωινές εκπομπές

Τζώρτζια Κουβαράκη: Πώς κατάφερε να πάρει τον ρόλο στη Famagusta; «Το ότι ήμουν…»

Τζώρτζια Κουβαράκη: Πώς κατάφερε να πάρει τον ρόλο στη Famagusta; «Το ότι ήμουν…»

Η Τζώρτζια Κουβαράκη μίλησε για τον ρόλο της Χριστίνας σε νεαρή ηλικία

Η Τζώρτζια Κουβαράκη, η Χριστίνα από τη σειρά Famagusta βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Πάμε Δανάη και μίλησε μεταξύ άλλων για το δικό της ξεκίνημα στην υποκριτική και την εμπειρία της στη δραματική σειρά του Mega.

Αναφερόμενη στο δικό της ξεκίνημα στην υποκριτική και τις σπουδές της στο εξωτερικό, είπε:

«Έχω γεννηθεί στην Ιταλία και μεγάλωσα στο Λουξεμβούργο. Οι γονείς μου είχαν πάει εκεί για δουλειά. Σπούδασα στην Αγγλία υποκριτική, έζησα 6-7 χρόνια συνολικά και αποφάσισα να γυρίσω πίσω στην Ελλάδα γιατί ενώ είμαι πολύ ευγνώμων που είχα την τύχη να σπουδάσω εκεί, δεν ήμουν ευτυχισμένη».

Όπως δήλωσε η ίδια ήθελε από την πρώτη στιγμή να πάρει τον ρόλο της νεαρής Χριστίνας Σέκερη και παρότι έκανε ένα δοκιμαστικό για κάποιον άλλο ρόλο στη Famagusta, τελικά βρέθηκε στα ”παπούτσια” της ηρωίδας.

«Σίγουρα, το ότι ήμουν μητέρα με ένα μικρό παιδί ήταν ένας πολύ μεγάλος λόγος που πήρα το ρόλο και κατάφερα να συνδεθώ τόσο πολύ. Αυτό που βοήθησε τόσο πολύ, είναι ότι είχα ένα παιδάκι 5 μηνών στην αγκαλιά μου» είπε.

Για την αποκάλυψη της ”τύχης” του Μάικλ μετά την αρπαγή του και τις σπαρακτικές στιγμές που έζησε το ζευγάρι στο παρελθόν, σημείωσε ότι:

«Υπάρχει μια υπόνοια και μια πληροφορία από αλλού ότι μπορεί να το έχουν πάρει Τούρκοι, αλλά αυτό δεν το ξέρουμε και ποτέ κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος».

Επίσης σημείωσε ότι: «Είναι και οι στιγμές που ο σύζυγός μου φεύγει για τον πόλεμο και είναι κι αυτό πολύ δύσκολο για τη Χριστίνα. Μετά έχεις και την αγωνία για το αν θα γυρίσει ο άνδρας σου…».

Ακόμη μίλησε για την εμπειρία που έζησε η ίδια παίρνοντας μέρος στην δραματική αυτή σειρά, τι είπε:

«Ενσαρκώνω ένα πολύ ωραίο ρόλο για μια πολύ δυναμική γυναίκα, η οποία κάνει τον πόνο της δύναμη. Κατά τη διάρκεια των επιβλητικών γυρισμάτων του βομβαρδισμού της Αμμοχώστου, είχα γνωρίσει κάποιους ανθρώπους που είχαν ζήσει τα γεγονότα του ’74 στο γύρισμα αυτό που είχε γίνει η εισβολή. Είχαμε συγκινηθεί όλοι οι συντελεστές. Υπήρχαν γυναίκες που το είχαν ζήσει. Μια γυναίκα που φωνάζει σπαρακτικά είχε βγει μετά πίσω από τις κάμερες και είπε ”εμείς το ζήσαμε…”».

Δείτε όλη τη συνέντευξη από την εκπομπή:

Διαβάστε επίσης:

Famagusta επεισόδιο 3: Τι θα δούμε; Ο Ανδρέας αναλαμβάνει να βοηθήσει τον Μάικλ