Τζούλια Νόβα: «Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι κακιά, δεν με εκφράζουν οι κακοί άνθρωποι»
Πρωινές εκπομπές

Τζούλια Νόβα: «Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι κακιά, δεν με εκφράζουν οι κακοί άνθρωποι»

Τζούλια Νόβα: «Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι κακιά, δεν με εκφράζουν οι κακοί άνθρωποι»

Έτσι σχολίασε την παρουσιάστρια του Shopping Star

Η Τζούλια Νόβα μίλησε αποκλειστικά στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη σχέση της με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

«Έκλαιγα αρκετές φορές στα καμαρίνια του “Τροχού”. Υπήρξε και μία φορά που αναγκαστήκαμε να σταματήσουμε γενικά τα γυρίσματα επειδή αισθανόμουν πίεση. Προφανώς έπαθα κρίση πανικού», δήλωσε αρχικά η παρουσιάστρια.

Για την προηγούμενη σχέση της: «Δεν με άφηνε να κάνω τίποτα γι αυτό αισθανόμουν καταπιεσμένη. Όταν ο άλλος σε περιορίζει και δεν σε αφήνει να κάνεις αυτό που αγαπάς, λογικό είναι αλλά επιλογές είναι αυτές. Είχαμε επικοινωνήσει μετά το περιστατικό που του είχε συμβεί, αλλά από τότε δεν ξαναμιλήσαμε».

«Είχα δεχτεί προτάσεις από 2-3 άτομα που ήθελαν να μου δώσουν εκπομπές, αλλά ήθελαν να κάνω κι άλλα πράγματα, τα οποία εγώ δεν ήμουν διατεθημένη να κάνω. Μου είπαν ότι θα μου δώσουν εκπομπή, αλλά πως όλα αυτά θέλουν θυσίες και χωρίς θυσίες καμία δεν παίρνει εκπομπή. Μετά είχα άλλον έναν που ήθελε να πλαγιάσω μαζί του», αποκάλυψε η Τζούλια Νόβα.

Για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Δεν μου άρεσε η εκπομπή που έκανε πέρσι, πρόπερσι. Είχε πολύ αρνητικό κουτσομπολιό και έλεγε κι αυτή, που δεν είναι σωστό και για την ίδια την παρουσιάστρια να εκφράζεται κατ’ αυτόν τον τρόπο. Ήταν μία εκπομπή που απέφευγα να βλέπω. Η Ηλιάνα δεν είναι του γούστου μου και του στυλ μου. Είναι κακιά, είναι κακιά και δεν με εκφράζουν οι κακοί ανθρώπου. Έχει σχολιάσει και εμένα χωρίς κανέναν μα κανέναν λόγο. Είχε ρίξει λάσπη, το κοιτούσα μετά και έλεγα από που κι ως που. Βλέπω ότι έχει κακίες μέσα της».

Διαβάστε ακόμα

Πέτρος Κουσουλός: «Είχαν γίνει συζητήσεις για βραδινή εκπομπή στο Star, αλλά δεν προχώρησε»