Βαλλιανάτος: «Τον έχετε κάνει φίρμα! Κούγιας ο αδερφολόγος»
Πρωινές εκπομπές

Βαλλιανάτος: «Τον έχετε κάνει φίρμα! Κούγιας ο αδερφολόγος»

Βαλλιανάτος: «Τον έχετε κάνει φίρμα! Κούγιας ο αδερφολόγος»

Ο δικηγόρος και γνωστός ακτιβιστής μίλησε στη Super Κατερίνα και απάντησε στις ομοφοβικές δηλώσεις Κούγια για τον Στέφανο Κασσελάκη

Ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος ήταν καλεσμένος της Κατερίνας Καινούργιου στην πρωινή της εκπομπή και του ζητήθηκε να σχολιάσει τις νέες δηλώσεις Κούγια για τον Στέφανο Κασσελάκη.

«Είπα ότι είναι ένας θρασύτατος και αναιδέστατος και χωρίς αίσθηση ντροπής άνθρωπος, που χρησιμοποίησε σε διαφημιστικό σποτ έναν ιερό χώρο που έχυσαν αίμα πραγματικοί ήρωες του ελληνικού λαού, που αγωνίστηκαν ανιδιοτελώς για να είμαστε σήμερα εμείς με συνθήκες ελευθερίας και δημοκρατίας.

Με ενόχλησε που το έκανε αυτό με έναν πρώην αρχηγό του ΓΕΕΘΑ, ο οποίος δεν ντράπηκε να γίνει ο σκίπερ ενός “νούμερου”, ο οποίος τον πήρε με ένα φουσκωτό, τον πήγε στη Μακρόνησο και έκαναν μαζί ένα διαφημιστικό σποτ. Τι να πω. Αυτό είναι κατάντια της κοινωνίας.

Εδώ και 50 χρόνια έχω πελάτες στο γραφείο μου επιστήμονες που είναι γκέι. Οι πρώτοι που θα έπρεπε να ενοχληθούν από τον κ. Κασσελάκη θα έπρεπε να είναι οι πραγματικοί γκέι άνθρωποι που έχουν την γκέι κουλτούρα. Άλλο να είσαι ένας άνθρωπος που έχεις αυτή την εξέλιξη της προσωπικότητάς σου. Μίλησα για την Πετρούπολη, γιατί μεγάλωσα εκεί, και μαζί με την Καισαριανή είναι χώροι πολιτικά ιστορικά μνημεία της Αριστεράς. Εκεί υπήρχαν πραγματικοί Αριστεροί» είπε μεταξύ άλλων ο γνωστός ποινικολόγος.

Η απάντηση Βαλλιανάτου

«Δεν ξέρω πόσους δικηγόρους έχετε ρωτήσει από τον Δικηγορικό Σύλλογο για τον κύριο Κασσελάκη. Ο κύριος Κούγιας είναι ένας αγενέστατος και ομοφοβικός που χτίζει καριέρα πάνω σε αυτό. Τον έχετε κάνει φίρμα. Ρωτάτε τον για τις Πισπιρίγκου. Δεν καταλαβαίνω γιατί το κάνετε. Ο Δικηγορικός Σύλλογος έχει λαμπρούς δικηγόρους. Ο Κούγιας είναι ένας καλός συνήγορος με συγκεκριμένη πελατεία που ζει από αυτό το κλίμα αυτό του φόβου, της περιφρόνησης, του ρατσισμού, της ομοφοβίας. Καλά κάνει, βγάζει λεφτά.  Εσείς βγάζετε λεφτά από αυτό;  Γιατί τον πουλάτε και τον αγοράζετε; Να ρωτήσετε τον κύριο Βερβεσό, τον σύζυγο της κυρίας Τσιμτσιλή που είναι εξαιρετικός δικηγόρος. Κάθε φορά που κάτι γίνεται μια συζήτηση για μία αδερφή, ο Κούγιας ο αδερφολόγος» είπε χαρακτηριστικά ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος απαντώντας στις δηλώσεις Κούγια.

Διαβάστε επίσης:

Αλέξης Κούγιας: Τα έβαλε ξανά με τον Κασσελάκη – «Είναι θρασύτατος και αναιδέστατος»