Βάνα Μπάρμπα: «Οι influencers είναι για τα reality, όχι για το θέατρο»
Πρωινές εκπομπές

Βάνα Μπάρμπα: «Οι influencers είναι για τα reality, όχι για το θέατρο»

Βάνα Μπάρμπα: «Οι influencers είναι για τα reality, όχι για το θέατρο»

Τι αποκάλυψε για την προσωπική της ζωή;

Για την κόρη της, την ασθένεια που τη φόβισε και την καταγγελία του ΣΕΗ, μίλησε η Βάνα Μπάρμπα στο Breakfast@Star.

«Είναι μικρό το κακό, δεν είναι κάτι μεγάλο. Πιστεύω ότι επειδή έχουμε εξαιρετικούς Έλληνες καθηγητές, γιατρούς, είναι και η αγάπη του κόσμου, όλα θα πάνε καλά», δήλωσε αρχικά η ηθοποιός και απάντησε για τον λόγο που δεν κατέβηκε υποψήφια στις εκλογές:

«Πρώτον είναι το θέμα της υγείας μου. Ένιωθα τρομερή κόπωση, δεν θα μπορούσα να τρέχω. Τώρα διπλές εκλογές, θα έπρεπε να έτρεχα παντού. Για τις δημοτικές εκλογές το σκέφτομαι, μπορεί να κάνω και κάτι».

«Θα ήθελα να κάνω μια εκπομπή στην τηλεόραση, έχω κάνει μια πρόταση στην ΕΡΤ και θα συζητήσω και με το OPEN, θα δούμε», αποκάλυψε για τα τηλεοπτικά της σχέδια.

«Το ΣΕΗ έχει απόλυτο δίκιο. Τι είναι δηλαδή ξαφνικά οι influencers; Μπήκαν στη ζωή μας από το ίντερνετ , τους σέβομαι σαν ανθρώπους είναι κάτι καινούριο στη ζωή μας, αλλά δεν είναι το ένα και το αυτό. Δεν είναι ηθοποιοί τα παιδάκια που θα τους δουν σαν τους influencers. Οι ηθοποιοί είναι παιδιά με αγωγή. Όποιος χρησιμοποιεί τους influencers να τους πάρουν για τα reality που κάνουν τη δουλειά τους τέλεια, όχι στο κομμάτι των ηθοποιών», ξεκαθάρισε.

Για τις δηλώσεις Αποστολόπουλου για τη Χάρις Αλεξίου: «Με βρίσκει τόσο αντίθετη το να κρίνουμε τόσο εύκολα τις ανάγκες των ανθρώπων. Εγώ έχω να εμφανιστώ 8 χρόνια στην τηλεόραση, στο θέατρο 10 χρόνια,  η ανάγκη μου να μεγαλώσω το παιδί μου, να ασχοληθώ με το εμπόριο… Αυτό τι σημαίνει; Γιατί κρίνουμε; Πρέπει να κατανοούμε ότι ο κάθε άνθρωπος έχει το δικαίωμα της αλλαγής. Αντί να κρίνουμε και να βάζουμε στην άκρη μεγάλες προσωπικότητες, θα έλεγε να προσπαθήσουμε να κατανοήσουμε».

Για την προσωπική της ζωή: «Έχω αρχίσει να δέχομαι το γεγονός ότι θέλω να βρω έναν σύντροφο. Έναν άνθρωπο που να μπορούμε να πορευτούμε μαζί. Πολύ δύσκολο. Αν ήμουν ελεύθερη σίγουρα θα είχα έναν σύντροφο, αλλά η μητρότητα δεν σου επιτρέπει, γιατί είναι το παιδί σου και σε έχει ανάγκη, δεν μπορεί να σε μοιράζεται».