Βαγγέλης Κακουριώτης: «Δεν θέλω να με ακουμπάνε»
Πρωινές εκπομπές

Βαγγέλης Κακουριώτης: «Δεν θέλω να με ακουμπάνε»

Βαγγέλης Κακουριώτης: «Δεν θέλω να με ακουμπάνε»

Ο τραγουδιστής μίλησε για το άβολο συμβάν με θαυμάστριά του

Viral έγινε στο διαδίκτυο η «επίθεση» που δέχτηκε ο Βαγγέλης Κακουριώτης από διαχυτική θαυμάστρια την ώρα που τραγουδούσε

Ο τραγουδιστής εμφανίστηκε ιδιαίτερα αμήχανος με τη συμπεριφορά της γυναίκας η οποία τον αγκάλιαζε και προσπαθούσε επίμονα να τον φιλήσει.

Μέσα από την εκπομπή «Mega Καλημέρα» ο Βαγγέλης Κακουριώτης μίλησε για το άβολο συμβάν ενώ ευχαρίστησε τον κόσμο που τον υποστήριξε.

«Ευχαριστώ πάρα πολύ τον κόσμο, γιατί τα σχόλια που είδα από κάτω, οι τοποθετήσεις του κοινού ήταν πολύ σωστές. Με υποστήριξαν και ότι είπαν όντως ήταν πολύ σωστό και τους ευχαριστώ πολύ. Όσο για το βίντεο, υπάρχουν πολλές πλευρές που φαίνεται τι ακριβώς γίνεται. Είχαμε όλοι αρκετό άγχος, δημιουργικό άγχος, εκείνη τη μέρα γιατί ήταν και η πρεμιέρα του μαγαζιού. Ο κόσμος περνούσε όμορφα και ήταν μια υπέροχη βραδιά.

Ξαφνικά μια κυρία ανεβαίνει στην πίστα, καταλαβαίνω ότι είναι μεθυσμένη. Προσπάθησα να το κρατήσω σε ένα κόσμιο επίπεδο και θεωρώ ότι το κατάφερα. Προσπάθησε να με φιλήσει στο στόμα, με άγγιξε. Κι εγώ έχω θέμα με το άγγιγμα, γιατί δεν θέλω να με ακουμπάνε, αν δεν τον ξέρω τον άλλον. Όταν έρχεσαι αντιμέτωπος με μια κατάσταση που δεν είναι στο ίδιο επίπεδο όπως η δική σου, στα όρια της πραγματικότητας, εγώ εργαζόμουν εκείνη την ώρα».

«Δέχομαι τη συγγνώμη της κοπέλας. Δεν έχω ξαναζήσει κάτι τέτοιο» κατέληξε.

Διαβάστε επίσης

Βαγγέλης Κακουριώτης: Ζήτησε συγγνώμη η γυναίκα που του την «έπεσε» επί σκηνής