Βαγγέλης Κακουριώτης: «Θέλω να κάνω οικογένεια! Μια πριγκίπισσα και έναν μάγκα!»
Πρωινές εκπομπές

Βαγγέλης Κακουριώτης: «Θέλω να κάνω οικογένεια! Μια πριγκίπισσα και έναν μάγκα!»

Βαγγέλης Κακουριώτης: «Θέλω να κάνω οικογένεια! Μια πριγκίπισσα και έναν μάγκα!»

Ο ηθοποιός μίλησε για την επιθυμία του να αποκτήσει στο μέλλον οικογένεια και παιδιά

O «Τεύκρος» από την καθηλωτική σειρά του MEGA, Famagusta, Βαγγέλης Κακουριώτης, μίλησε στην εκπομπή Mega Καλημέρα για τον ρόλο του και την επιστροφή του Β’ κύκλου, αποκαλύπτει αν θα ήθελε να κάνει οικογένεια κι αν είναι ερωτευμένος αυτήν την περίοδο αλλά και πώς αντιμετωπίζει τις φαντικές θαυμάστριές τους.

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος για τη συμμετοχή μου στο Famagusta. Ο κόσμος μας στηρίζει, νιώθω ότι έχω υποχρέωση να είμαι η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου», δήλωσε αρχικά ο ηθοποιός, γνωστός από τη συμμετοχή του στη Γη της ελιάς.

Όσον αφορά στην πορεία του και την αναγνωρισιμότητα, δήλωσε: «Την έζησα εντός πραγματικότητας. Έζησα από μικρός την αναγνωρισιμότητα, ήμουν ισορροπημένος. Το ζούσα ουσιαστικά, όχι υπέρμετρα, γιατί μου άρεσε. Είμαι επιλεκτικός με τους ανθρώπους, άκουγα τη μέσα φωνή μου. Αν μου έλεγε ότι κάτι είναι σωστό, μένω».

«Είμαι ερωτευμένος»

Ο Βαγγέλης Κακουριώτης μίλησε και για την προσωπική του ζωή και τον έρωτα.

«Ο έρωτας παίζει πολύ ουσιαστικό ρολό για εμένα, μου αρέσει να ερωτεύομαι, να δείχνω αυτό που αισθάνομαι. Μου αρέσει η κοπέλα που είναι μαζί μου να νιώθει ήρεμη μέσα της. Να μπορεί να έχει χρόνο να αγαπάει, να προσπαθεί, να παλεύει, για οτιδήποτε είναι αυτό. Αυτήν την περίοδο είμαι ερωτευμένος με πολλά πράγματα», δήλωσε ο ηθοποιός.

«Θέλω να κάνω οικογένεια, θέλω να έρθει η στιγμή που θα είμαι ένα με τη γυναίκα που θα διαλέξω να είναι στη ζωή μου. Να μεγαλώσω τα παιδιά, ένα κοριτσάκι κι ένα αγοράκι σίγουρα. Μια πριγκίπισσα και έναν μάγκα θέλω να κάνω».

Όσο για τις φανατικές θαυμάστριες, απάντησε:  «Τις φανατικές θαυμάστριες τις αντιμετωπίζω με μια ζεστή αγκαλιά».

Διαβάστε ακόμα

Βαγγέλης Κακουριώτης: «Ο πατέρας μου μού είχε πει “ή θα είσαι δορυφόρος ή θα είσαι πλανήτης”. Αποφάσισα να είμαι…»