Βαγγέλης Περρής: Όταν κατακεραύνωνε τον Λιάγκα αποκαλώντας τον «μικρόψυχο»
Πρωινές εκπομπές

Βαγγέλης Περρής: Όταν κατακεραύνωνε τον Λιάγκα αποκαλώντας τον «μικρόψυχο»

Βαγγέλης Περρής: Όταν κατακεραύνωνε τον Λιάγκα αποκαλώντας τον «μικρόψυχο»

Ο γνωστός σχολιαστής φαίνεται έχει συνήθειο να συνεργάζεται με ανθρώπους που έχει ανταλλάξει χαρακτηρισμούς

Συνήθειο φαίνεται ότι έχει ο Βαγγέλης Περρής να συνεργάζεται με ανθρώπους με τους οποίους έχει ανταλλάξει «φιλοφρονήσεις» διά τηλεοράσεως ή ραδιοφωνικών εκπομπών.

Ήταν Φεβρουάριος του 2017 όταν μια σειρά από σχόλια από τον Γιώργο Λιάγκα για την τότε νέα εκπομπή των Περρή – Νέγκα, Rodeo, κατέληξε σε μήνυση.

Όλα ξεκίνησαν όταν ένα πρωί ο Λιάγκας άσκησε σκληρή κριτική στο Rodeo του ΣΚΑΪ μέσω της ραδιοφωνικής του εκπομπής στον ΛΑΜΨΗ 92,3. Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Λιάγκας είπε: «Αυτός ο Περρής, ο οποίος έχει βρίσει το σύμπαν όλο, δεν ντρέπεται για την εκπομπή που έκανε; Ειλικρινά, με όλη την αγάπη το λέω. […] Αυτή η εκπομπή η άθλια. Άντε κι ο Περρής έχει ένα χιούμορ… Τα βιντεάκια πιο… παλιακά πεθαίνεις. Ο ίδιος έχει ένα χιούμορ και είναι ικανός, δεν τον πετάω. Η άλλη η Νέγκα η νεκροφιλο… γιατί δεν της βάζουν ένα φέρετρο να κάνει εκπομπή από φέρετρο να τελειώνει η φασαρία; Και η Άννα Μαρία Βέλλη δεν καταλαβαίνω γιατί να περπατάει στο τραπέζι, είναι λίγο αγενές αυτό. Τέλοσπάντων δεν πήγαν και καλά στα νούμερα, δεν τους βλέπω να μακροημερεύουν».

Ωστόσο, η Αθηναΐς Νέγκα ενοχλήθηκε έντονα από τα σχόλια του Γιώργου Λιάγκα με αποτέλεσμα να καταθέσει μήνυση εναντίον του.

Μιλώντας στο Happy Day λίγους μήνες μετά, ο Βαγγέλης Περρής έστρεψε τα πυρά του κατά του Γιώργου Λιάγκα και της τότε late night εκπομπής που ετοίμαζε.  «Επιτυχία! Εύχομαι στο Γιώργο Λιάγκα να κάνει κάποτε μια εκπομπή που να μην ντρέπεται! Είχε βγει και είχε πει ότι θα πρέπει να ντρεπόμαστε, μια δήλωση που την ήρε ο αέρας, ήταν η εποχή που έλεγε πολλά εκτός τηλεόρασης, γιατί στην τηλεόραση ήταν πολύ στριμωγμένος!» είπε χαρακτηριστικά

Μιλώντας δε στους ΚουΚου την ίδια περίοδο αποκάλεσε μικρόψυχο αυτό που έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κόντρα στην εκπομπή του.

«Είναι πολύ μικρόψυχο να βγαίνεις και να λες να σταματήσει η εκπομπή! Ό,τι κι αν σου έχει κάνει! Νόμιζα ότι το είχε πει άλλος, αφού ήταν ο Λιάγκας, χιούμορ και Λιάγκας πάνε μαζί!» είπε όλο νόημα, για τα σχόλια που είχε κάνει ο παρουσιαστής για την εκπομπή του.