Βάσια Τριφύλλη: «Έχω πει σε συνάδελφο “κάνε πιο εκεί, θα σε χτυπήσω”. Και χτυπάω άσχημα, έχω βαρύ χέρι»
Πρωινές εκπομπές

Βάσια Τριφύλλη: «Έχω πει σε συνάδελφο “κάνε πιο εκεί, θα σε χτυπήσω”. Και χτυπάω άσχημα, έχω βαρύ χέρι»

Βάσια Τριφύλλη: «Έχω πει σε συνάδελφο “κάνε πιο εκεί, θα σε χτυπήσω”. Και χτυπάω άσχημα, έχω βαρύ χέρι»

Τι ανέφερε για μεγάλα ποσοστά τηλεθέασης που έκανε;

Καλεσμένη στην εκπομπή, Δύο στις 10, βρέθηκε η Βάσια Τριφύλλη και έκανε αναδρομή στο παρελθόν και αναφέρθηκε στα υψηλά νούμερα που έκανε στην τηλεόραση.

Η ίδια αποκάλυψε δε μάλιστα με αφοπλιστική ειλικρίνεια ένα περιστατικό ανάμεσα σε εκείνη και έναν συνάδελφό της.

«Ο πρώην άντρας μου που ήταν λατρεμένος άνθρωπος μου λέει “Είσαι τρελή;”. Λέω “πάει γέρασα στα 24”. Και το β@ζί εδώ και ο κ@λος. Καταρχήν είχα τη μεγάλη τύχη να γνωρίσω εξαιρετικά ενδιαφέροντες ανθρώπους. Σε προσωπικό έφταιγα εγώ αλλά σε επαγγελματικό και φιλικό ήταν η χαρά της ζωής μου. Θέλω δικαιοσύνη, δεν αντέχω την αδικία όπου και αν τη δω. Και εκεί που δεν μου πέφτει λόγος. Δεν το έχω μάθει αν με έχουν αδικήσει. Πλακωνόμαστε, είμαι πολύ ειλικρινής και θα πω “κάνε πιο εκεί, θα σε χτυπήσω”. Το έχω πει σε συνεργάτη. Και χτυπάω άσχημα και με κοιτούσε. Το βλέπεις αυτό το κόκκαλο; Άμα σε χτυπήσω, ξεράθηκες. Έχω βαρύ χέρι. Είμαι κυρίως παρορμητική. Το έμαθα εκ των υστέρων πώς μου έχει στοιχίσει. Σε μια δουλειά που δεν πήρα καν. Το είμαι είναι τελείως διάφορο από αυτό που πραγματικά άλλο. Είμαι πολύ ήσυχη. Αν με ξεχάσεις σε μια καρέκλα θα πουν “Τι έγινε η Τριφύλλη; Έφυγε;”.

Έχω κάνει τρελά νούμερα στην τηλεόραση, ντρέπομαι να τα πω. Έχω κάνει και 80% τηλεθέαση. Και δύο που δεν με έβλεπαν είχαν πάει τουαλέτα. Με το ραντεβού στα τυφλά ήταν αυτά τα νούμερα. Ήταν τεράστια επιτυχία που δεν κατάλαβα ποτέ. Άνοιγα το σακάκι από τρακ. Δεν ήξερα τι να κάνω από την αμηχανία. Ήταν εντελώς φυσική αντίδραση. Δεν θέλω να λέω βλακείες αλλά δεν πέτυχε η όποια απόπειρα. Πάντρεψα δύο ζευγάρια, έγινα κουμπάρα. Να ρωτήσουμε τον παραγωγό γιατί σταμάτησε. Πόσο μ@λάκας μπορεί να είναι; Είναι μια λέξη που λατρεύω! Δεν μου είπαν ότι τελειώνει η εκπομπή, από τρίτους το έμαθα και έμεινα. Είμαι υπερήφανη και δεν ρώτησα. Σάμπως καταλάβαινα εγώ το 80% τηλεθέαση; Δεν καταλάβαινα ότι πρέπει να πληρωθώ για αυτά τα νούμερα που έκανα».

Διαβάστε επίσης

Famagusta: Ρίγη συγκίνησης στη Λευκωσία με την avant premiere της σειράς