Βάσια Τριφύλλη: «Ο κόσμος στον δρόμο μου έλεγε ”έχεις κανέναν μωρή;”»
Πρωινές εκπομπές

Βάσια Τριφύλλη: «Ο κόσμος στον δρόμο μου έλεγε ”έχεις κανέναν μωρή;”»

Βάσια Τριφύλλη: «Ο κόσμος στον δρόμο μου έλεγε ”έχεις κανέναν μωρή;”»

Η παρουσιάστρια μίλησε για το Ραντεβού στα τυφλά και τους Αυθαίρετους...

Η Βάσια Τριφύλλη μίλησε στην εκπομπή Πάμε Δανάη και στην Κατερίνα Νινιού για την επιτυχημένη εκπομπή Ραντεβού στα τυφλά, αλλά και για τη συμμετοχή της στη σειρά ”Οι Αυθαίρετοι”.

«Το Ραντεβού στα τυφλά έκανε 98%. Ήταν απίστευτη η μαγεία που υπήρξε μεταξύ εμού και του κόσμου που το έβλεπε. Δεν ξέρω για ποιον λόγο θεάρεστο ο κόσμος το έχει συνδέσει με εμένα. Ο κόσμος στον δρόμο μου έλεγε ”έχεις κανέναν μωρή;”. Την κίνηση που έκανα με το σακάκι την έκανα από αμηχανία για να πάρω ανάσα», δήλωσε αρχικά για το Ραντεβού στα τυφλά.

Για την συμμετοχή της στην σειρά ”Οι Αυθαίρετοι”, τόνισε: «Όταν βλέπουμε ότι παίζονται ακόμα οι  Αυθαίρετοι θα πει ότι κάτι κάναμε σωστά η παρέα που ήμασταν τότε. Καταρχήν εχθές που το έβλεπα από σύμπτωση έλεγα ”μωρέ τι ωραίος θίασος!”.

Στον δρόμο με φωνάζανε ”Ζανέτ”, όπως όλους του ηθοποιούς που έχουν έναν ωραίο ρόλο και τους συνδυάζουν. Έχω είχα νεύρα που με φώναζαν “Ζανέτ”, μια φορά μου είχαν κλέψει τα ρούχα από το γύρισμα. Είχα πάρει μεγάλη στεναχώρια γιατί δεν ήταν δικά μου και ξαναγυρίσαμε αρκετές σειρές για να μπαλώσουμε τις τρύπες…».

Διαβάστε ακόμα

Αλέξανδρος Αντωνόπουλος: «Όταν βγήκα από τη σχολή ήμουν λίγο αγγούρι»