Βασιλική Τρουφάκου: «Πάμε σαν τα ρεμάλια, ξενυχτισμένοι και….»
Πρωινές εκπομπές

Βασιλική Τρουφάκου: «Πάμε σαν τα ρεμάλια, ξενυχτισμένοι και….»

Βασιλική Τρουφάκου: «Πάμε σαν τα ρεμάλια, ξενυχτισμένοι και….»

Όσα είπε για τα γιορτινά οικογενειακά τραπέζια

Καλεσμένη στην εκπομπή, Πρωίαν σε είδον, βρέθηκε η Βασιλική Τρουφάκου και αναφέρθηκε τόσο στις δυσκολίες που αντιμετώπισε με τις κακές πληρωμές αλλά και τα οικογενειακά τραπέζια τις ημέρες των εορτών.

Η ηθοποιός παραδέχτηκε ότι μπορεί το πάθος της να είναι υποκριτική, ωστόσο, εργάζεται και με τον αδελφό της ως αρχιτέκτονας, κάτι που προκάλεσε την περιέργεια του Φώτη Σεργουλόπουλου να μάθει αρκετά για αυτό το επάγγελμα.

«Δεν είμαι πολύ νοικοκυρά, θα με βλέπει ο κόσμος που με ξέρει και θα γελάει. Δεν μπορώ τον βρώμικο νεροχύτη. Όταν τρώω, θα το πλύνω γιατί μετά θα μαζευτούν και δεν μπορώ. Βαριέμαι πολύ περισσότερο οποιαδήποτε στιγμή να φτιάξω τον νεροχύτη, οπότε είναι η στιγμή που έχω φάει.

Είναι δημιουργική δουλειά αυτή του αρχιτέκτονα. Δουλεύω λίγο ακόμη με τον αδελφό μου. Φτιάχνουμε διάφορα! Είναι πολύ δημιουργικό. Η δουλειά μου είναι να είμαι ηθοποιός, έχω πάθος με αυτό. Είμαι από τους ανθρώπους που αυτό που θέλω θα το κάνω. Άνθρωποι που είναι κοντά μου το ξέρουν για αυτό. Πιέζομαι από τις απαιτήσεις των άλλων, αλλά αυτό που θέλω κάπως θα το κάνω, θα το κυνηγήσω».

«Τη γιορτή μου θα τη γιορτάσω με την οικογένειά μου. Μαζευόμαστε περίπου 10-15 άτομα. Γίνεται ένας χαμός. Συνήθως πάμε σαν τα ρεμάλια, ξενυχτισμένοι, πάμε τσιμπάμε πάνω από τις κατσαρόλες. Υπάρχουν και εντάσεις στα οικογενειακά τραπέζια και τα αντιμετωπίζω με στωικότητα και βαθιές αναπνοές. Με τον χρόνο μαθαίνεις τις αναπνοές, κάνεις λίγο τον χαζό, βρίσκεις κάποιες τυποποιημένες απαντήσεις. Και είσαι και πιο ήρεμος, αποδέχεσαι ότι οι άνθρωποί σου έχουν τους περιορισμούς τους και βγάζεις σπυριά όπως ήσουν στα πρώτα του τραπέζια. Είμαι αντιδραστικός άνθρωπος, θα απαντήσω με νεύρα».

«Ήταν δύσκολες εποχές για όλη την Ελλάδα και για την τηλεόραση. Εμείς, επειδή είχαμε ταλαιπωρηθεί λόγω της κακοπληρωσιάς και όλης αυτής της ανασφάλειας, όταν έληξε, το είδαμε σαν ένα διαζύγιο. Κάτι που τελείωσε, ας πούμε. Αν όχι διαζύγιο, μάλλον κάτι που πέθανε αφού δεν μπορούσε να συντηρηθεί το πράγμα έτσι. Δεν είχε υγεία δηλαδή έτσι όπως γινόταν παραγωγικά, λόγω και της κατάστασης κιόλας.

Σε τέτοιες καταστάσεις προσωπικά θα πάρω τηλέφωνο να πω “τι γίνεται; Καλησπέρα σας, γεια σας! Είχαμε πει τον προηγούμενο μήνα και πέρασαν πέντε”. Θα το κάνω, ναι και αυτό με υπομονή. Δηλαδή υπενθυμίζεις, παίρνεις τηλέφωνο, το αναθέτεις στους ανθρώπους που σε βοηθούν όπως ο λογιστής και ο δικηγόρος σου.

Το μαθαίνεις όλο αυτό κάπως. Δηλαδή πρέπει ταυτόχρονα να διεκδικείς χωρίς ταυτόχρονα να δημιουργείς περισσότερα από το πρόβλημα που ήδη υπάρχει. Γιατί για να υπάρχει ένα πρόβλημα στις πληρωμές, λογικά υπάρχει και πρόβλημα γενικότερα».

Διαβάστε επίσης

Βασιλική Τρουφάκου: «Μια δυναμική γυναίκα είναι “σκύλα”, στον άντρα είναι “χάρισμα”»